x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
Hack4Fun     
 
 כל מה שרציתם לדעת על האקינג וגם מה שלא.
 
 
 
 
    דף הבית
    פריקינג
    האקינג
    גוגל האקינג
    קרדינג
    הנדסה חברתית
    פריצה עם אקספלויטים
    פורום לכל הנושאים שבעולם
    פורום האקינג פריקינג
    צור קשר
    האצת מהירות הגלישה
    פורום ביקוש תוכנות וקראקים
    שפות תכנות
    באג xss

5 דרכים לגלוש יותר מהר

ספקיות האינטרנט ומיקרוסופט שכחו לספר לכם שלא חייבים לשלם על שדרוג מהירות הגלישה. אפשר לעשות את זה לבד, בחינם ובקלות

1. שנו לבד את הגדרות הגלישה שלכם
את מהירות הגלישה שלכם מגבילים שלושה גורמים: ספק התשתית, הקרוי בעברית "בזק", ספק האינטרנט שדרכו אתם מחייגים, ומערכת ההפעלה שלכם. גם אם אין לכם חבר בבזק שיכול לסדר לכם את רוחב הפס שסידר לעצמו, וגם אם אתם לא נהנים מהמבצעים לעובדי נטוויז'ן ומנהלי פורומים בנענע, אתם עדיין יכולים לגלוש ולהוריד יותר מהר. דרוש רק טיפול קצר ולא כואב בחלונות.

השלב הראשון בטיפול הוא דיאגנוזה. התחילו להוריד קובץ מבעית בגודלו,
כמו זה למשל. בזמן שהקובץ יורד ברקע, לחצו על התחל (Start), ושם על הפעלה (Run). בשורה הקצרה שנפתחה לפניכם, הקישו CMD, ואשרו.

נפתח מולכם חלון שחור. לא להיבהל. גם זה מיקרוסופט. בחלון כתבו:

tracert www.nana10.co.il

לחצו על Enter, והמתינו בסבלנות לסוף התהליך.
השורות שמופיעות מולכם הן תיאור מסלול החוטים המפותל שבין המחשב שלכם לבין שרתי נענע, כולל כל התחנות שבדרך. המספרים בעמודות משמאל הם זמן הגלישה שנמדד לכם בין תחנה לתחנה, לאורך החוטים. הזמן הזה מופיע באלפיות השניה.

המספר הגבוה ביותר שמופיע בשלוש העמודות האלה הוא התחנה שבה אתם מתעכבים הכי הרבה (אצלי זה 195). זה הרמזור האדום שתוקע את הגלישה שלכם. רשמו את המספר הזה. בו אתם הולכים לטפל.
הזנת נתוני גלישה ב-j79zlr.com. התמונה להמחשה בלבד
הזנת נתוני גלישה ב-j79zlr.com. התמונה להמחשה בלבד
היכנסו לאתר הבא ומלאו את הגדרות הגלישה שלכם: בחרו ב-Connection Type המתאים ( DSL with XP PPPoE לרוב משתמשי האינטרנט המהיר. אם אתם לא בטוחים - צלצלו לתמיכה הטכנית של ספק האינטרנט שלכם), הזינו את נתוני מהירות ההורדה וההעלאה: למשל, אם אתם גולשים במהירות 750K, אז בהורדה רשמו 750, ובהעלאה רשמו 96, שזה כנראה מה שיש לכם. ובכל מקרה, גם את הנתונים האלה יוכל הספק לספק.

בשורה השלישית, Latency, רשמו את המספר מבדיקת מהירות הגלישה שביצעתם כרגע.

הקישו על Compute settings, גללו למטה והקישו על CCS File download. שמרו את הקובץ בשם ILoveLifeHacker.CCS, אם לא אכפת לכם.

כעת הורידו את כלי העבודה שלכם: תוכנה לטיפול בהגדרות התקשורת של המערכת. אנחנו ממליצים על Cable-Nut.
הורידו אותה מכאן.

הריצו את התוכנה ובתפריט File בחרו Open custom settings file. נווטו אל הקובץ ששמרתם, בחרו אותו ואשרו. הקישו על Save to registry. הפעילו את המחשב שלכם מחדש. אתם מוזמנים לערוך מחדש את הבדיקה, או לסמוך עלינו. תתחדשו.

אם אינכם מרוצים מהשינוי, הפעילו את התוכנה, לחצו על Delete Cablenut tweaks והפעילו מחדש את המחשב. השינויים בוטלו.
2. שחררו את שסתומי השיתוף
בינינו, מי שבאמת רוצה להעלות את מהירות הגלישה היא תוכנת שיתוף הקבצים שלכם, שלא יודעת שובע. כדי להוריד יותר מהר בתוכנת שיתוף, צריך לאפשר ליותר משתפים לשלוח לנו קבצים בו זמנית.

כאן מתערבת חלונות XP, שמאפשרת למחשב שלכם להתחבר לכל היותר לעשרה מקורות שליחה.

היכנסו
לעמוד הבא, והורידו את הגירסא החדשה ביותר של תוכנת הסרת ההגבלה. יתכן שהאנטיוירוס שלכם יזהיר אתכם כי מדובר בתוכנת האקינג. הוא צודק, כי באמצעות התוכנה הזו אתם הולכים לשנות במערכת שלכם דברים שלא הייתם אמורים לשנות בה. אנחנו משתמשים בה בהנאה כבר זמן רב, אבל אם כבר הזהרות ואנטיווירוסים - האחריות עליכם.

החלטתם להריץ את התוכנה? במסך שיפתח, הקישו על C, הזינו את המספר 200 ואשרו על ידי הקשה על Y.

חלונות תבחין מיד בשינוי ותבקש מכם להכניס את דיסק ההתקנה כדי להחזיר את המצב לקדמותו. הקישו על ביטול (Cancel), ואשרו את התהליך.
3. סגרו (קצת) את הברז
שיטה נוספת להאצת תוכנות שיתוף הקבצים היא הגבלת מהירות השליחה שלכם. נכון, ברוב רשתות השיתוף, ככל שתשתפו יותר כך מהירות ההורדה שלכם תגדל. אבל העלאה מופרזת תסתום חלק מערוצי ההתקשרות שלכם עם מי שאתם מורידים מהם.

אם תגבילו במעט את מהירות השליחה, תוכלו לפנות את המקום הדרוש להורדה מהירה. מומלץ להגביל את מהירות השליחה ל-80% מהמהירות המקסימלית. כאן תוכלו למצוא מדריך המסביר כיצד עושים זאת ב
אימיול (התוכנה הפחות חביבה על לייף האקר), וכאן בביטורנט (התוכנה היותר חביבה עליו).
4. בטלו פרוטוקולים מיותרים
מחשבים מתקשרים בינהם בהרבה שפות, הקרויות פרוטוקולים. TCP/IP הוא הפרוטוקול שמשמש באינטרנט, ו-NetBEUI מחבר בין חשבים ברשתות ביתיות של חלונות. כל אחד מהפרוטוקולים דורש חתיכה מרוחב הפס שלכם, גם אם אינו בשימוש. בנוסף, התמיכה בפרוטוקולים דורשת תשומת לב מהמעבד, ואם גם זה לא מספיק, אז היא חושפת את המחשב שלכם לפרצות אבטחה, שהאקרים מיומנים במיוחד ומשועממים במיוחד עלולים לנצל. אם תיפטרו מכל הפרוטוקולים שלא נמצאים בשימוש, רק תרוויחו.

הכנסו לתפריט חיבורי רשת (Network Connections) ובחרו את החיבור הראשון. הקישו עליו באמצעות הכפתור הימני בעכבר ובחרו במאפיינים (Properties).
במרכז החלון שנפתח נמצאת רשימת הפרוטוקולים של חיבור הרשת. המשתמש הביתי זקוק בדרך כלל ל-4 פרוטוקולים בלבד: Client for Microsoft network, File and printer sharing, QOS Packet scheduler ו-Internet protocol. הסירו את הסימון מכל השאר ואשרו. חיזרו על התהליך לגבי כל חיבור רשת. במקרה ולאחר התהליך תגלו שישנן תוכנות שאינן עובדות (כגון תוכנות לשליטה מרחוק במחשבי המשרד), פשוט החזירו את הסימון לפרוטוקול הנחוץ לכם. אם אתם לא יודעים מהו, בררו עם מי שהתקין לכם את הרשת המשרדית.
5. בדקו אם זה בכלל הקו שלכם
אם החיבור שלכם איטי באופן קבוע, אתם סובלים מניתוקים והמודם לפעמים יוצא מסנכרון (הנורות כבות), יתכן שהבעיה בכלל בתשתית החיבור שלכם. למזלכם, עקב התחרות העזה, בזק ו-HOT לא ינסו לטייח בעיות בקווים שלהן אלא יפעלו לתקן אותן במהירות.

אם יש לכם חיבור כבלים, כל שעליכם לעשות הוא להתקשר להוט (1-801-700700) ולבקש "בדיקת עוצמות". התהליך נעשה על ידי החברה ולא דורש שום התערבות מצדכם. במקרה ולא תמצא התקלה מייד, תשים החברה את המודם שלכם בבדיקה למשך 24 שעות (שוב, אתם לא צריכים לעשות כלום).

המחוברים ב-ADSL, מוזמנים להתקשר לבזק (1-800-340340) ולבקש "בדיקת איכות קו". גם כאן הבדיקה לא דורשת את התערבותכם.
 
האתר נבנה ע"י  י.ש. (אין המערכת אחראית על נזקים)