x
בניית אתרים בחינם
                                    
 
 
האתר הכי שולט ברשת באתר יש על : אקולוקו  קומיקסים מטורפים מערכת שעות משחקים ועוד מלא דברים
 
 
       האתר הכי שולט ברשת
האתר הכי מעודכן ברש, 24 שעות ביממה
האתר של יובי יובי סטאר יובל המלךיוב יובל יובל שרםםם
האתר שלא משעמם
לדף דף בוא
י ו ב ל ש ר ם
הכלב הכי חמוד בעולםםםםםםםםםםם  אוסקר שרם המלך  הכלב שלי ברקע
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   אם תשמור על העולם
      העולם ישמור עלייך

 

 

 

 

 

 
   דף הבית    פורום אתרים מי שרוצה לפרס אותו    דמויות קאקולוקו    חנות רהיטים    להזמנת נדירים באקולוקו    תן שם לדף
   תן שם לדף
 
    דף הבית
    חומר- מיתולוגיה יוונית
    פורום אתרים מי שרוצה לפרס אותו
    אייזיק ניוטון
    יון
    ניסויים
    פתגמים -ומשפטים חכמים
    מישחקים
    מתכונים
    קומיקס
    עוגיות מזל
    רעיונות לתחפושות
   
    עזרה לבוני אתרים
    מי שבא לו להתפנט להכנס
    חיות מגניבות מתוקות וחמודתתו
    הבית של ספיר
    הדף הירוק
    אתרים לילדים
    רואים ירו'ק
    פתרון לכאבי רגליים
    הפוך את Google לדף הבית
    פיצוי בעקבות צנתור לב
    ברכות
    תינוקות מתוקים
    ברצלונה
    מקומות לאירועים
    קבוצות כדורגל
    דמויות קאקולוקו
    צור קשר-תגובות על האתר
    פורום - איך האתר
    תודות
    המונהליזה
    רוצים קפה?
    רוצים גלידה?
    חמוד ברמות!!! עם רמקולים
    קורע!!! חחח....
    מגניב בטירוף על
    סיפורים לא לפני השינה
    הכול על אקולוקו
    סיירים באקולוקו
    סלבס רכילויות
    מה אומר שם המשפחה שלכם
    איזה חיה אתה
    פסיכולוג
    מיקל גקסון
    שמות זהורים
    ג'סטין ביבר
    משפחת סיפנוסון
    סמלי מכוניות
    אנימציות
    למה יורד גשם
    פרמידת המזון
    מערכת שעות
    המבחנה -חדש
    רמאים באקולוקו
    חנות רהיטים
    להזמנת נדירים באקולוקו
    תן שם לדף
    תן שם לדף
הי חברה זה לא אתר וירטואלי
 
אבל החלטתי לעשות חנות וירטואלי מי שרוצה בית וירטואלי
 
תעתיקו מהחנות וירטואלית באתר שלי את התמונה הבית
 
הדמות וכ'ו  העתיקו לפורום והייה לכםם אחלה  דף  באתר פרטיםם בדף הבית
 
תהנו גלישה מהנה  
 
  
 
מתכונים
לא יודעים מה כבר לבשל לילדים הנה רעיונות למתכונים
 
 
 
מתכון למג'דרה 
 
 
 
 
 
 
יתרון בריאותי: מעבר לעובדה שקטניות הן ספקיות חלבון מן הצומח הן גם מסייעות בהורדת כולסטרול ומכילות אשלגן אשר תורם להורדת לחץ הדם. 

טיפ: קטניות מכפילות ואף משלשות את משקלן בתום הבישול, הן משביעות הרבה יותר מאורז ודגנים נוספים ודלות שומן.

 מתכון ל-4 סועדים

 מצרכים לקוסקוס:

350 גרם קוסקוס מלא

כוס ציר ירקות (אפשר גם מים רותחים)

כף שמן זית
כפית מלח
מעט פלפל שחור טחון

 

מצרכים לירקות:

כוס עדשים כתומות שטופות ומבושלות במים כ-10 דקות

1 גזר

בטטה קטנה קלופה וחתוכה לקוביות

200 גרם דלעת חתוכה לקוביות

2 בצלי שאלוט קלופים וחתוכים לחצי

2 כפות צימוקים בהירים

1/4 כוס נענע

בזיליקום

כוסברה

שמיר

גרידת תפוז

1 לימון פרסי

מעט קינמון

מלח גס

כפית ראס אל חנות

חצי ליטר ציר ירקות (אפשר מים)

 

אופן הכנת הקוסקוס:

- מכניסים לתוך קערה את הקוסקוס המלא, מוסיפים כוס ציר ירקות, שמן זית, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומכסים

בניילון נצמד כ- 10 דקות.

- בסיר נפרד מכניסים את הגזר, הבטטה, הדלעת, בצלי השאלוט, גרידת תפוז, קינמון, לימון פרסי, צימוקים, מלח גס וממלאים בציר ירקות.

- מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש בינונית עד לריכוך הירקות. מוסיפים את העדשים שבושלו מראש ואת עשבי התיבול ומבשלים כדקה.

 הגשה:- בקערה גדולה מכניסים את הקוסקוס המופרד בעזרת מזלג ויוצקים את המרק מעל.

 
מתכון לסלט  ניסואז
 
 
 סלט ניסואז
 
 
 

סלט צבעוני עם שילוב טעמים מיוחד הכולל זיתים, ביצה ארטישוק

מצרכים לרוטב:

1/2 כוס מיונז מאיכות טובה

1/4 כוס שמן זית

2 יח' פילה אנשובי

1 שן שום

מיץ לימון מלימון אחד

כף צלפים

מלח

פלפל לבן

 אופן הכנה:

- טוחנים הכול במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. במידה והרוטב יוצא סמיך מידי יש להוסיף מעט מים.

 מצרכים לסלט:

50 גרם טונה אדומה טרייה

100 גרם פולי סויה (אדממה)

50 גרם זיתי קלמטה מגולענים

50 גרם ארטישוק ירושלמי מקולף ומבושל  

1 ביצה קשה

כוס עלי מיקרו חרדל

כוס עלי מיקרו חמנייה

2 יח' פילה אנשובי קצוץ

 אופן הכנה:

- חולטים את הפולי סויה במים חמים ומפרידים את הגרעינים מהתרמיל.

- חותכים את הארטישוק הירושלמי לקוביות ומניחים בקערה. מוסיפים את פולי הסויה, זיתי הקלמטה, עלי החרדל, עלי החמנייה ואנשובי.

- מוסיפים רוטב ומערבבים, מניחים בקערת הגשה.

- מחממים מעט שמן במחבת טפלון וצורבים את הטונה קלות מכל צד ומניחים בצד.

- פורסים את הטונה ומסדרים מעל הסלט, פורסים את הביצה ומסדרים גם כן מעל הסלט. מגישים.
 
 מתכון לסלט עוף פריף
סלט עוף פריך
 

רצועות כרוב פריכות עם בצל מטוגן ונתחי עוף נפגשים ביחד עם רוטב ויניגרט עשיר

מצרכים:

600 גרם חזה עוף

50 גרם שקדים קלויים

2 בצלים

1/2 כוס בלסמי

1 כף סוכר

1 כרוב לבן פרוס דק

2 חב' בצל ירוק פרוס דק (בלי החלק הלבן)

4 פרוסות פרי לקישוט (אגס, תפוח, שזיף)

מיץ לימון

רוטב ויניגרט (מתכון בהמשך)

 

אופן הכנה:

1. מתבלים את חזות העוף במלח ופלפל וצולים משני הצדדים עד שהעוף מוכן. חותכים לנתחים קטנים.

2. מטגנים את הבצל עד שהוא הופך פריך.

3. מעבירים את הבצל המטוגן לקערה ובאותה מחבת מטגנים קלות את הבסלמי עם הסוכר עד שהם הופכים לתערובת אחידה.

4. מרכיבים את הסלט: מניחים בקערה גדולה כרוב פרוס, בצל ירוק, נתחי עוף ואת רוטב הבלסמי ומערבבים.

5. מוסיפים שקדים קלויים, מיץ לימון ורוטב וינגרט. מקשטים בבצל מטוגן

רוטב ויניגרט תפוז חרדל

 

2.5 כפות מיץ תפוזים

שליש כוס שמן מעורב (שמן קנולה + שמן זית ביחס שווה)

שליש כוס חומץ בן יין לבן

כף וחצי לימון סחוט

3 כפות חרדל חלק

4 כפות רוטב טריאקי

חצי כפית טימין קצוץ

1/2 שן שום

כפית פלפל שחור גרוס

קורט מלח

 מערבבים ביחד את כל החומרים עד שהם מתאחדים לכדי רוטב חלק.
פילה אנטיאס וסלמון ברוטב חלב קוקוס
 פילה אנטיאס וסלמון עם ירקות ירוקים

דואט של פילה אנטיאס וסלמון צרובים עם תרד ואספרגוס ברוטב חלב קוקוס ויין לבן

 

דגים:

150 גרם פילה סלמון טרי נקי מקוצים וקשקשים

150 גרם פילה אנטיאס נקי מקוצים וקשקשים

מעט שמן זית לטיגון

קורט מלח גס

קורט פלפל שחור גרוס

מיץ לימון מ-2 לימונים טריים

 

ירקות ירוקים:

100 גרם עלי תרד שטופים

100 גרם עלי מנגולד שוטפים וחתוכים בעובי ס"מ

50 גרם ניצני אספרגוס חלוטים (מבשלים במים חמים כ 2-3 דקות מוציאים ומקררים)

2-3 שיני שום קצוצות

מלח

פלפל לבן

שמן זית

 

רוטב יין לבן:

50 גרם חמאה

3 שיני שום שלמות

1 כוס יין לבן

1 כוס חלב קוקוס

מיץ לימון מלימון אחד

1 ענף תימין מפורר לעלים

מלח

פלפל לבן

  

אופן הכנה:

  • רוטב: במחבת על חום בינוני ממיסים את החמאה ומוסיפים את השיני שום השלמות.
  • מוסיפים את היין הלבן וחלב הקוקוס מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לחצי.
  • מוסיפים את המיץ לימון ומבשלים עד אש נמוכה עד להסמכה. מוסיפים את עלי התימין, מלח ופלפל לבן.
  • לקט ירקות ירוקים: מחממים מחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את השיני שום. מוסיפים את הירקות הירוקים, מקפיצים כ 2-3 דקות ומוסיפים מלח פלפל לבן.
  • הדגים: ממליחים ומפלפלים את הדגים, יוצקים את המיץ לימון מעל.
  • מחממים מעט שמן במחבת וצורבים את הדגים כ3 דקות מכל צד, עד להכנה מלאה של הדג.
  • הגשה: בצלחת אובלית יוצקים מעט רוטב, בכל צד של הצלחת מניחים מעט מן הירוקים, מעל כל ערמה של ירוקים מניחים את הדג. ניתן לקשט את הדג במעט עשבים ירוקים ומגישים.

הידעת?

אספרגוס - קיים בשלושה צבעים: לבן, ירוק וסגול. הלבן לא נחשף לשמש לכן לא נוצר בו כלורפיל, צורת הראש צריכה להיות סגורה, בירוק פחות כיוון שנחשף לשמש. בנוסף, האספרגוס מכיל 2% חלבון ו- 92% מים. גורם לאפקט משתן, ידוע כמעורר חשק. מומלץ לבשל אותו כאשר הוא עומד וקשור כשהמים מגיעים עד לראש, כדי שהראש יתבשל פחות מהגבעול.
 
 
 גוף ונפש - המתכונים  ספגטי עם רצועות הודו ופטריות
 ספגטי עם רצועות הודו ופטריות    צילום : ערוץ 10   

ארוחת צהריים בקלי קלות - ספגטי עם נתחי הודו מוקפצים ביין לבן ופטריות

 
 
 

זמן הכנה כ- 15 דקות

 

מצרכים:

1 ק"ג שווארמה הודו נקבה חתוך לרצועות להקפצה

1/2 כוס קמח מלא

5-6 פטריות פורצ'יני מיובשות

1 כוס יין לבן

1/2 כוס מים רותחים

1 כף חמאה + 2 כפות שמן זית

צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • משרים בכוס מים רותחים את פטריות הפורצ'יני.
  • מחממים בסיר שטוח או מחבת עמוקה את השמן עם החמאה.
  • מקמחים רצועות ההודו ומקפיצים אותן בשמן החם.
  • לאחר שכל הרצועות מזהיבות מוסיפים, תוך כדי ערבוב, את היין הלבן ואת המים עם הפטריות.
  • מערבבים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך (10-15 דקות).
  • מגישים עם פסטה (הרוטב שנוצר מעולה לפסטה) ומפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה.
  • לשומרי הכשרות, ניתן לוותר על החמאה והלשתמש ב-3 כפות שמן זית.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 

 בתאבון!!!
 

האתר בשיפוצים - בדף הבית תוכלו לראות מה הוספתי

 
 
 
 
 

 

האתר בשיפוצים
 מגה אנימציות - מיוחדים