לבבות ארטישוק עם כוסברה
החומרים ל 4 סועדים:
12 יחידות ארטישוק טריים 6 כפות שמן זית 1/2 כפית פלפל שחור 11/2 כפיות מלח 1 חבילה גדולה של כוסברה ירוקה קצוצה 5 שיני שום כתושות 3/4 כוס מיץ לימון טרי 4 כוסות מים עם 2 כפות לימון
אופן ההכנה: למרוט את עלי הארטישוק בשיטה שתאפשר להשאיר את רוב החלק האכיל על ראש הארטישוק, לנקות את ה"שערות" ולקטוע את הגבעול בצמוד לראש. להכניס את ראשי הארטישוק למים עם הלימון (כדי שלא ישחירו). את השמן לחמם בסיר רחב ושטוח ולהכניס פנימה את תחתיות הארטישוק, (ללא המים) הפלפל, והמלח. לבשל בסיר סגור למשך 15 דקות על אש נמוכה. בידקו וערבבו כל כמה דקות, עם יש צורך הוסיפו מעט מים לסיר. בינתיים, במחבת נפרדת נערבב את הכוסברה, והשום עם 1/4 כוס מים. נוסיף את הלימון ונבשל למשך 10 דקות על אש נמוכה. לפני ההגשה נעביר את תכולת המחבת, לסיר הבישול , נחמם 5 דקות. ונגיש חם עם לחם.
מקור המתקון: גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
קורס כסף באינטרנט בחינם כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינםhttp://www.clickim.co.il/
.jpg)
|