אורז עם פול
תוספת למנות בשר או עוף
חומרים: 2 כוסות אורז ארוך שטוף ומסונן 600 גר, גרגירי פול ירוק (או יבש לאחר השריה במים לפחות 12 שעות) 2 בצלים קצוצים 4 כפות שמן זית 1 כפית מלח 4 כוסות מים חמים
אופן ההכנה: מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב, מוסיפים את הפול והמלח, וממשיכים לטגן 5 דקות. מוסיפים את האורז מערבבים ומוסיפים את המים, מבשלים בסיר עם מכסה. כשרוב המים מתאדים, בוחשים את האורז כדי לפזר את הפול. מכסים במגבת ובמכסה הסיר ומבשלים 15 דקות. מכבים את האש ומגישים לאחר 10 דקות נוספות. טוב כתוספת ליד כל מנת בשר או סלט ירקות ערבי גדול.
.jpg) הדפס דף זה !
מקור המתכון: גולשים
.jpg)
|