חציל קלוי בטחינה זה אחד הסלטים הפופולריים בכל שולחן של סעודה מסורתית..jpg)
החומרים: 2 חצילים גדולים 1/4 כוס מיץ לימון טרי 2 שיני שום כתושות טחינה גולמית לפי הצורך לכמות החצילים 1 פלפל ירוק קטן קצוץ דק (לא הכרחי) 2 כפות שמן זית מלח לפי הטעם (בערך כפית אחת) 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
ההכנה: לצלות את החצילים על אש פתוחה (על מנגל, פתיליה, או גז) הפכו את החציל לכל הצדדים עד שהחציל מתרכך ומפריש נוזלים. הניחו לחציל להתקרר במגש פתוח. קלפו ונקו את קליפת החציל על יבש (לא לשטוף את החציל, כדי לא לאבד את טעם הצלייה). לקצוץ את החציל דק דק בעזרת סכין . (לא בעזרת מעבד מזון) להוסיף את כל החומרים ולערבב עד שהטחינה מתאחדת עם החציל (אם יש צורך, להוסיף טחינה ומלח לפי הטעם). להגיש בצלחת ולפזר את הפטרוזיליה על הסלט.
.jpg)
מקור המתכון : גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
קורס כסף באינטרנט בחינם כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינםhttp://www.clickim.co.il/
.jpg)
|