"מזה" מפול יבש או ירוק
מנת "מזה" פופולרית ואחרכית בשולחן המזות

החומרים: 1 כוס גרגירי פול יבש להשרות 24 שעותמ (במידה ומשתמשים בירוק אין צורך להשרות ) 1 כפית סודה לשתיה (לזירוז הבישול)בפול היבש בילבד ! 3 כפות פטרוזיליה קצוצהאו קוזברה 3 כפות שמן זית,מלח,פלפל שחור 2 שיני שום קטוש
אופן ההכנה: מבשלים את הפול במים עם כפית מלח וכפית סודה לשתיה עד שגרגירי החומוס מתרככים מסננים ומוסיפים את השום,פלפל,ומלח לפי הטעם מפזרים מעל את הפטרוזיליה/קוזברה ומגישיםחם או קר.
זה הפיתרון לעשן "בקאילו "
מותר לעשן בכל מקום !
.jpg)
|