"מזה" מגרגירי חומוס
מנה טיפוסית לשולחן המזות
.jpg)
החומרים: 1 כוס גרגירי חומוס בלדי או אורגני להשרות 24 שעות במקרר ולחליף את המים פעמיים 1 כפית סודה לשתיה (לזירוז הבישול) 3 כפות פטרוזיליה קצוצה 3 כפות שמן זית,מלח,פלפל שחור ומיץ לימון לפי הטעם 2 שיני שום קטוש
אופן ההכנה:
מבשלים את החומוס במים עם כפית מלח וכפית סודה לשתיה עד שגרגירי החומוס מתרככים מסננים ומוסיפים את השום,לימון,פלפל,ומלח לפי הטעם מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים קר.
|