בורגול עם חציל ועגבניה סלט המגיע ממצרים אבל אהוב ברוב האזורים בארץ.
החומרים: 500 גרם בורגול גס שטוף ומסונן 1 בצל גדול קצוץ 1 חציל גדול מקולף חתוך לקוביות בינוניות 4 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות כמו לסלט 1/2 כוס שמן זית מלח ופלפל שחור לפי הטעם מים חמים
אופן ההכנה: מחממים את השמן ומטגנים את בצל עד שיזהיב. מוספים את העגבניות והחציל לבצל, מערבבים ומבשלים למשך 10 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מאדים על אש קטנה למשך 15 דקות. מוסיפים את הבורגול לבישול של 10 דקות
בוחשים, טועמים, ומוספים תבלינים לפי הטעם. ראוי בהחלט כתוספת למאכלי בשר ועוף.
הדפס דף
מקור המתכון: גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
קורס כסף באינטרנט בחינם כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינםhttp://www.clickim.co.il/
.jpg)
|