חצילים כבושים
(מְחָלָאל, مخلل)

החומרים : 2 ק"ג חצילים בלאדי קטנים וכהים 200 גרם אגוזי מלך קצוצים דק (לא הכרחי) 1/2 כוס פלפל אדום חריף כתוש במעבד מזון 10 שיני שום כתושות מעט מלח 1 כפית מלח לימון 1 כוס מיץ לימון טרי סחוט
אופן ההכנה: 1. בעזרת סכין קטנה וחדה חורצים את החציל מצד לצד לאורך, לעומקו של החציל. 2. מרתיחים סיר מים עם המלח לימון ומבשלים את החצילים ל - 10 דקות. מוציאים את החצילים ושומרים את המים. 3. מערבבים את האגוזים, פלפל, שום ומלח, וממלאים את החריץ שיצרנו בחציל. מסדרים את החצילים בצנצנת זכוכית בשכבות. מוסיפים את מי הבישול ומיץ הלימון וסוגרים היטב. מוכן לאחר 4 ימים.
מקור המתכון : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-31 32655,00.html
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
קורס כסף באינטרנט בחינם כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינםhttp://www.clickim.co.il/
|