סלט חרדל בר בלבנה
חרדל בר צומח בשדות בשפע בסוף החורף
(צמח ממשפחת המצליבים, פורח בצהוב).
משתמשים רק בגבעולים לסלט. לא בעונה, משתמשים בגבעולי חרדל מוחמצים.
מצרכים להחמצת גבעולי החרדל :
1/2 ק"ג גבעולי חרדל-בר, קלופים ופרוסים לפרוסות. ½ כוס חומץ. 120 גר' מלח. 120 גר' מלח לימון.
ההכנה : את כל החומרים להכניס לצנצנת גדולה, נשמר מחוץ למקרר
לזמן רב, לכן מומלץ להכין כמות גדולה יותר.
להרכבת הסלט :
1/2 ק"ג לבנה. 1/2 ק"ג גבעולי חרדל מוחמץ . לערבב הכל.
הכמויות – בגדר המלצה, לנסות, לטעום ולהצליח.
.jpg) הדפס מדפיס את דף זה
מקור המתכון : סדנת בישול עם השף חוסאם עבאס ממסעדת אל-באבור
שלום שמי אבי ששון אני המקים והעורך של האתר
מתכונים מהמטבח הערבי בישראל בין היתר אני מספק לאנשים מידע חשוב אך להשתמש בחינם במוצרים טבעיים שישפרו את בריאותם, כולל אומגה 3 מהצומח, תוסף סידן וויטמינים ללא צריכת כדורים ועוד... לפרטים נוספים לחצו להתחזק ולהרוויח ונפגש. .jpg)
|