x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

לַבַן אֵימום/אֵימו

מרק/נזיד יוגורט ובשר עגל

 

החומרים :

1.5 ליטר יוגורט

1 ק"ג בשר עגל ללא שומן

5 בצלים קצוצים

שליש כוס שמן זית

1 כף גדושה קמח

מלח לפי הטעם

1 כף נענע יבשה מפוררת (לא הכרחי)

 

אופן ההכנה :

מבשלים את הבשר בחצי ליטר מים עד שיתרכך.

בסיר אחר מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שיהיה שקוף.

להוסיף לבצל כוס וחצי ממי הבישול של הבשר ואת היוגורט .

בחצי כוס מים קרים ממיסים את הקמח לבלילה דלילה,

את הבלילה להוסיף לסיר היוגורט תוך כדי ערבוב עד השלב שלפני הרתיחה.

מוספים ליוגורט את הבשר (מסונן ללא הנוזלים).

מוספים את המלח לפי הטעם, מביאים לרתיחה ומורדים מהאש.

בהגשה ניתן להוסיף את הנענע לפי הצורך.

יש שמגישים את הנזיד עם שישבראק (מתכון באתר)
 
 
מקור המתכון : גולשים
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה