משקה תמרהינדי
تمر هندي
משקה מרענן לימים חמים
החומרים: 250 ג' תמרהינדי 1/2-1 ק"ג סוכר מים
אופן ההכנה: 1. יש למלא בסיר גדול מים ולהוסיף לתוכו את התמרהינדי והסוכר.
2. להביר לרתיחה ולהנמיך את האש.
3. לרסק את התמרהינדי כמה שיותר בעזרת כף או מועך תפו"א .
4. לטעום ולהוסיף סוכר לפי הצורך. המשקה אמור להיות מתוק.
5. לאחר שמתקרר לסנן את הנוזל לבקבוקים או כדים ולקרר.
6. יש להגיש את המשקה קר מאד, אפשר בתוספת קוביות קרח ופרוסת לימון.
לבריאות!
|
|
|