x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
משקה תמרהינדי
 تمر هندي
משקה מרענן לימים חמים
 
החומרים:
250 ג' תמרהינדי
1/2-1 ק"ג סוכר
מים


אופן ההכנה:
1. יש למלא בסיר גדול מים ולהוסיף לתוכו את התמרהינדי והסוכר.

2. להביר לרתיחה ולהנמיך את האש.

3. לרסק את התמרהינדי כמה שיותר בעזרת כף או מועך תפו"א .

4. לטעום ולהוסיף סוכר לפי הצורך. המשקה אמור להיות מתוק.

5. לאחר שמתקרר לסנן את הנוזל לבקבוקים או כדים ולקרר.

6. יש להגיש את המשקה קר מאד, אפשר בתוספת קוביות קרח ופרוסת לימון.

לבריאות!
 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה