ממתק לחם
עם קינמון
.jpg)
החומרים : 1 לחם לבן – פרוס וחתוך לקוביות (בדומה לקרטונים למרק) 1 כוס סוכר חום 2 כוסות מים 3/4 כוס שמן זית 2 כפות פירורי מקלות קינמון ו כף קינמון טחון 100 גרם פירורי שקדים לבנים 50 גרם צנוברים קלויים 50 גרם פיסטוקים קטנים שלמים
אופן ההכנה: מרתיחים את המים עם הקינמון 1/2 שעה, מסננים מהקינמון, ומוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שנוצר סירופ בכמות של כוס ורבע. את הלחם מטגנים בשמן חם עד שיזהיב, מוסיפים ללחם את הסירופ, השקדים, הצנוברים, והפיסטוקים, ממשיכים לבשל תוך כדי בחישה למשך 5 דקות . מעבירים לקעריות הגשה קטנות. יש שמכינים את הממתק מפיתות במקום לחם.
הדפס דף זה
מקור המתכון גולשים
|