x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
ממתק לחם
עם קינמון

 
החומרים :
1 לחם לבן – פרוס וחתוך לקוביות (בדומה לקרטונים למרק)
1 כוס סוכר חום
2 כוסות מים
3/4 כוס שמן זית
2 כפות פירורי מקלות קינמון ו כף קינמון טחון
100 גרם פירורי שקדים לבנים
50 גרם צנוברים קלויים
50 גרם פיסטוקים קטנים שלמים

אופן ההכנה:
מרתיחים את המים עם הקינמון 1/2 שעה, מסננים מהקינמון,
ומוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שנוצר סירופ בכמות של כוס ורבע.
את הלחם מטגנים בשמן חם עד שיזהיב, מוסיפים ללחם את הסירופ,
השקדים, הצנוברים, והפיסטוקים, ממשיכים לבשל תוך כדי בחישה
למשך 5 דקות .
מעבירים לקעריות הגשה קטנות.
יש שמכינים את הממתק מפיתות במקום לחם.

 
הדפס דף זה

מקור המתכון גולשים
 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה