"בורמה"
גלילי קדאיף ממולאי פיסוק חלאבי
מתכון בנוסח "מוטראן נצרת".jpg)
החומרים : לקדאיף: 1 קילו איטריות קדאיף (ניתן לרכוש בלוינסקי או ברשתות הגדולות) 2.5 כוסות פיסטוקים טחונים גס 2.5 כוס פיסטוקים שלמים 250 גרם חמאה מומסת 5 כפות אבקת סוכר (ניילון ניצמד בגודל 10 30X למקצוענים) לחובבים תבנית בינונית משוחה היטב במרגרינה
לסירופ: 3 כוסות סוכר 2.5 כוסות מים מיץ מ 2 לימונים 2.5 כפות דבש 2 כפיות מי ורדים
אופן ההכנה :
1. מערבבים בקערה את אטריות הקדאיף, חמאה מומסת ואבקת סוכר. 2 . למיקצוענים משטחים את אטריות הקדאיף תוך דחיסה על הנילון הניצמד שיכבה בעובי1/2 ס"מ. 2. לחובבים משטחים שכבה של איטריות הקדאיף על תחתית התבנית בעובי 1/2 ס"מ 3 . מפזרים במרכז פיסטוקים טחונים גס ופיסטוקים שלמים. 4 . מגלגלים תוך הידוק את הנילון עם שיכבת הקדאיף מעל ויוצרים גליל 4. לחובבנים משטחים עושכבת איטריות קדאיף 5. מסירים בעדינות את הניילון הנצמד 6. חורצים כל גליל במרחקים של 4 ס"מ בסכין חדה 7 . מברישים תבנית במעט חמאה ואופים 20 דקות או עד השחמה בתנור שחומם מראש ל 180
מעלות צלזיוס. 8 . ביציאה מהתנור בעוד המאפים חמים, מוזגים מעליהם מעט סירופ. 9 . לאחר שיתקרר חותכים חיתוך סופי של הגלילים או את ריבועים עם מכשיר חד כמו שפכטל
הדפס דף זה !
מקור המתכון : http://www.cookshare.co.il/modules.php?name=Recipes&op=viewrecipe&my=&recipeid=2305&queryid=2903
לעשן בכל מקום !
ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
|