x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
"בורמה"
גלילי קדאיף ממולאי פיסוק חלאבי
מתכון בנוסח "מוטראן נצרת"

 
החומרים :
לקדאיף:
1 קילו איטריות קדאיף (ניתן לרכוש בלוינסקי או ברשתות
הגדולות)
2.5 כוסות פיסטוקים טחונים גס
2.5 כוס פיסטוקים שלמים
250 גרם חמאה מומסת
5 כפות אבקת סוכר
(ניילון ניצמד בגודל 10 30X למקצוענים)
לחובבים תבנית בינונית משוחה היטב במרגרינה
לסירופ:
3 כוסות סוכר
2.5 כוסות מים
מיץ מ 2 לימונים
2.5 כפות דבש
2 כפיות מי ורדים

אופן ההכנה :
1. מערבבים בקערה את אטריות הקדאיף, חמאה מומסת ואבקת סוכר.
2 . למיקצוענים משטחים את אטריות הקדאיף תוך דחיסה על הנילון הניצמד שיכבה בעובי1/2 ס"מ.
2. לחובבים משטחים שכבה של איטריות הקדאיף על תחתית התבנית בעובי 1/2 ס"מ
3 . מפזרים במרכז פיסטוקים טחונים גס ופיסטוקים שלמים.
4 . מגלגלים תוך הידוק את הנילון עם שיכבת הקדאיף מעל ויוצרים גליל
4. לחובבנים משטחים עושכבת איטריות קדאיף
5. מסירים בעדינות את הניילון הנצמד
6. חורצים כל גליל במרחקים של 4 ס"מ בסכין חדה
7 . מברישים תבנית במעט חמאה ואופים 20 דקות או עד השחמה בתנור שחומם מראש ל 180
     מעלות צלזיוס.
8 . ביציאה מהתנור בעוד המאפים חמים, מוזגים מעליהם מעט סירופ.
9 . לאחר שיתקרר חותכים חיתוך סופי של הגלילים או את ריבועים עם מכשיר חד כמו שפכטל

הדפס דף זה !

מקור המתכון : http://www.cookshare.co.il/modules.php?name=Recipes&op=viewrecipe&my=&recipeid=2305&queryid=2903

 
                                                 לעשן בכל מקום !
                                        ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
 
לעשן במסעדה, בקניון ואפילו במטוס !
טאקו, סיגירה אלקטרונית ללא רעלים
וניקוטין , פשוט לעשן בכל מקום

http://www.tako.co.il
 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה