.jpg)
תוּפָח וַעַסַל תפוח-עץ אפוי מתוק
החומרים :
4 תפוחי עץ בינוניים (גרנד אלכסנדר) 4 כפיות סוכר חום 4 כפיות דבש חרובים 6 חצאים אגוזי פיקן קצוצים
12 שקדים מסוקרים 2 כפות גדושות צימוקים שחורות מעט קינמון
אופן הכנה : 1. מוציאים את ליבת התפוחים ושמים בתבנית אפייה המתאימה למיקרוגל. 2. בקערית קטנה מערבבים את הסוכר, עם כל החומרים למילוי. 3. ממלאים באופן שווה את חורי ליבות התפוחים. את שאר המלית יוצקים מלמעלה. 4. שמים את התבנית בתנור אופים אפייה בחום בינוני עד שהסוכר נמס ושהתפוח התרכך.
מקור המתכון :
גולשים
|