x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

תוּפָח וַעַסַל
תפוח-עץ אפוי מתוק
 
 
 
החומרים :
4 תפוחי עץ בינוניים (גרנד אלכסנדר)
4 כפיות סוכר חום
4 כפיות דבש חרובים
6 חצאים אגוזי פיקן קצוצים
12 שקדים מסוקרים
2 כפות גדושות צימוקים שחורות
מעט קינמון

אופן הכנה :
1. מוציאים את ליבת התפוחים ושמים בתבנית אפייה המתאימה למיקרוגל.
2. בקערית קטנה מערבבים את הסוכר, עם כל החומרים למילוי.
3. ממלאים באופן שווה את חורי ליבות התפוחים. את שאר המלית יוצקים מלמעלה.
4. שמים את התבנית בתנור אופים אפייה בחום בינוני עד שהסוכר נמס ושהתפוח התרכך.
 
מקור המתכון :
גולשים
 
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה