x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
תרכיז שקדים אסלי
 תרכיז חלב שקדים טבעי 
 
החומרים:
4 כוסות מים חמים
2 כוסות שקדים מולבנים
5 יחידות שקדים מרים !
2 כוסות סוכר
1/4 כפית מסטיקה תחונה מומסת בכוס מים חמים
הכנה:
מכניסים את כל החומרים למתחנת בשר ןתוחנים.
משרים למשך יומים במקרר.
מעברים את כל העיסה לבלנדר חשמלי ומפעילים ל 10 דקות.
מכינים שקית בד חיתול או קותנה ומעברים את כל העיסה ומסננים. 
את הסירופ ושומרים במקרר.

להכנת המשקה:
מנערים היטב את בקבוק הסירופ ומדללים במים קרים
לפי הטעם.

 
מקור המתכון :
גולשים
 
 
                                                 לעשן בכל מקום !
                                        ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
 
לעשן במסעדה, בקניון ואפילו במטוס !
טאקו, סיגירה אלקטרונית ללא רעלים
וניקוטין , פשוט לעשן בכל מקום

http://www.tako.co.il
 
 
"רוזטה"
תרכיז חלב שקדים ממותק מהיר
החומרים:
4 כוסות מים חמים
400 גרם שקדים (מקולפים לאחר השריה במים)
2 כוסות סוכר
1 כף קורנפלור
1 כפית תמצית שקדים
1 כפית מי זהר (מי אדרים)
הכנה:
מכניסים את כל החומרים לבלנדר למשך 10 דקות
או יותר לפי מהירות הבלנדר.
מבשלים את התערובת למשך 10 דקות עד לרתיחה תך כדי בחישה.
מסננים בשקית בד , ושומרים במקרר.

להכנת המשקה:
מנערים היטב את בקבוק הסירופ ומדללים במים קרים
לפי התעם.

 

מקור המתכון גולשים
                                            כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש, 
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
 
הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
חדש חדש בישראל
סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

http://www.tako.co.il
 
 

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה