ריבת חושחש
פרי לא אכיל דומה ומריח כמו תפוז/מנדרינה קליפתו מרירה.

החומרים: 500 גר' פרי החושחש שצבעו זהוב 500 גר' סוכר 1 מקל קינמון
אופן ההכנה:מקלפים את הפרי, ואת הקליפות חותכים לרצועות, את הפרי מגלענים וחותכים לרבועים קטנים, מכניסים את הקליפות לסיר עם 3 ליטר מחם ומביאים לרתיחה של 2 דקות, שוטפים, ומסננים, על פעולה זאת חוזרים 5 פעמים. מכניסים לסיר אחר את הפרי והסוכר ומעמידים על אש נמוכה, מוסיפים את הקליפות, ומבשלים עד להגעה לסמיכות הרצויה. ריבה מיוחדת קצת מרירה טובה להגשה ליד סורבט גלידה ביתית.
.jpg)
מקור המתכון :
גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
|