x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
ריבת חושחש
פרי לא אכיל דומה ומריח כמו תפוז/מנדרינה
קליפתו מרירה.


 
החומרים:
500 גר' פרי החושחש שצבעו זהוב
500 גר' סוכר
1 מקל קינמון

אופן ההכנה:
מקלפים את הפרי, ואת הקליפות חותכים לרצועות, את הפרי
מגלענים וחותכים לרבועים קטנים,
מכניסים את הקליפות לסיר עם 3 ליטר מחם ומביאים לרתיחה של 2 דקות,
שוטפים, ומסננים, על פעולה זאת חוזרים 5 פעמים.
מכניסים לסיר אחר את הפרי והסוכר ומעמידים על אש נמוכה,
מוסיפים את הקליפות, ומבשלים עד להגעה לסמיכות הרצויה.
ריבה מיוחדת קצת מרירה טובה להגשה ליד סורבט גלידה ביתית.

 
 
מקור המתכון :
גולשים
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 

 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה