קרם קמארדין
מורדיה
זהו אחיו התאום של המלבי על בסיס מים
בניכוח ותעם ניפלה וחמצמץ של לדר משמשים.
החומרים : 1/2 ק"ג לדר 4 כוסות מים רותחים 1/2 כוס סוכר 4 כפות קורנפלור
להגשה: קוקוס ופיסטוקים
אופן ההכנה: משרים את הלדר במים רותחים שעה. אם רוצים מרקם חלק לגמרי אפשר אחרי שעה גם לערבל בבלנדר, יחד את הלדר והמים. מבשלים את העיסה שהתקבלה 10 דקות, עם הסוכר, תוך ערבוב, עד שכל הלדר נמס. ממיסים את הקורנפלור במים קרים ומוסיפים אל הסיר, בוחשים כל הזמן עד שמתחיל להסמיך. יוצקים לכוסות או גביעים אישיים. אפשר להגיש פושר, בטמפרטורת החדר או קר תלוי באיזה מרקם אתם רוצים את הקרם, ככל שהוא קר יותר הוא יציב יותר. מפזרים מעל קוקוס ופיסטוקים ומגישים.
הדפס דף זה !
מקור המתכון גולשים
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש,
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
.jpg)
|