x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
קרם קמארדין
מורדיה
זהו אחיו התאום של המלבי על בסיס מים
בניכוח ותעם ניפלה וחמצמץ של לדר משמשים.
 

 
החומרים :
1/2 ק"ג לדר
4 כוסות מים רותחים
1/2 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור

להגשה:
קוקוס ופיסטוקים

אופן ההכנה:
משרים את הלדר במים רותחים שעה.
אם רוצים מרקם חלק לגמרי אפשר אחרי שעה גם לערבל בבלנדר,
יחד את הלדר והמים.
מבשלים את העיסה שהתקבלה 10 דקות, עם הסוכר, תוך ערבוב,
עד שכל הלדר נמס.
ממיסים את הקורנפלור במים קרים ומוסיפים אל הסיר,
בוחשים כל הזמן עד שמתחיל להסמיך.
יוצקים לכוסות או גביעים אישיים.
אפשר להגיש פושר, בטמפרטורת החדר או קר תלוי באיזה
מרקם אתם רוצים את הקרם, ככל שהוא קר יותר הוא יציב יותר.
מפזרים מעל קוקוס ופיסטוקים ומגישים.

הדפס דף זה !

מקור המתכון
גולשים

 
 
 כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש, 
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
 
הפתרון האלטרנטיבי להתמכרות לסיגריות!
חדש חדש בישראל
סיגרייה אלקטרונית כתחליף לעישון!

http://www.tako.co.il
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה