קרם מלבי קרם עדין המזכיר את המהלבי על מצה
של אטריות קדאים ובציפוי רוטב תותים.

חומרים: 3 גבעים (כוסות) שמנת מתוקה 3 כוסות חלב 250 גרם סוכר 150 גרם קורנפלור מי ורדים כוס מים
לתוספות:
350 גרם שערות כנאפה 1/2 קילו תותים 1/2 קילו סוכר
אופן ההכנה: 1. מחממים בסיר את השמנת והחלב עד לרתיחה, תוך כדי בחישה. מוסיפים את הקורנפלור והסוכר
וממשיכים לבחוש עד קבלת מסה סמיכה. 2. מורידים מהאש ומוסיפים את מי הורדים. 3. לאחר קירור מכניסים את ה"גוש" לשקית זילוף ושמים במקרר ל-3 שעות. 4. הכנת שערות הכנאפה: מכניסים את שערות הכנאפה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך
10 דקותו מקררים. 5. הכנת התותים: מחממים בסיר קטן את התותים עם הסוכר ובוחשים למשך 10 דקות. 6. סידור המנה: בתחתית כוס הגשה מסדרים מעט שערות כנאפה. עליהם מזליפים מלבי קר ומעל מניחים
כשתי כפיות תותים מסוכרים.
מקור המתכון : http://www.haimtov.co.il/GoodLife/Inner.aspx?ArticleID=2394 מתכון של השף חוסאם עבאס ממסעדת "אל באבור"
|