טלה "חשווה"
שוק טלה ממולה

חומרים :
4 שוקיים מטלה קטן להוציא את העצם ולנוצר מעין כיס.
לציפוי הבשר -
1/4 כוס שמן זית מתובל בכפית בהרט ופלפל שחור ומלח
למלית :
1 כוס אורז חצי מבושל במים ואבקת מרק בשר
100 ג' צנוברים מטוגנים
50 ג' שקדים מולבנים (חלוטים במים וללא הקליפה החומה)
1 כפית בהרט
1 כפית אבקת מרק בשר
3 כפות שמן זית
1/4 כוס מים
אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי המלית . מצפים את חלקי הבשר היטב בתערובת הציפוי, ממלאים את השוקיים במלית. ועוטפים בנייר כסף, מקפידים שכל חומרי המילוי ישארו בתוך ניר הכסף. שמים בתבנית שמותאמת לתנור. מוסיפים מים עד לחצי גובה התבנית
ומכניסים לתנור בחום גבוה, מבשלים במשך 3 שעות בערך. בודקים כל שעה אם צריך להוסיף מים, עד שהבשר רך ומוכן.
שכמות הנוזלים יצתמצם למינימום (אין להם שימוש במתכון זה).
מקור המתכון : גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
|