בזילה אסלית
בשר עם אפונה ירוקה מהשדה שמבושלת
עם התרמילים הירוקים.

החומרים: 1 ק"ג אפונה ירוקה טרייה
לבחור רק את התרמילים הצעירים החלקים, והבשרנים. 1 ק"ג בשר בקר שמן
2 בצלים קצוצים
1 כפית פלפל שחור
1 כפית בהרט כף אבקת מרק בשר/עוף 1/4 כוס שמן זית 2 כוסות מים
אופן ההכנה: בסיר הבישול מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב, מוסיפים את הבשר, ומטגנים מסביב.
שוטפים היטב את האפונה, ומוצאים את הגרגרים בזהירות כדאי לא לפגוע בתרמילים. מנקים בעזרת סכין את התרמילים, מהקרום הקשה שבפנים,
ומ"חוטים" שבצדדים, משאירים רק את החלק הבשרני של התרמיל. מוספים את הגרגרים עם התרמילים המנוקים לסיר הבישול, מוספים את התבלינים עם מים חמים (כמות מים עד לגובע התבשיל).
מבשלים על אש נמוכה עד שחלקי הבשר מיתרכחים וכמות הנוזלים
תיצתמתם לחצי.
בישול של כשלוש שעות ! עם יש צורך להוסיף מים חמים. מגישים עם אורז ארוך לבן .
מקור המתקון: גולשים
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש,
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
|