בשר באורז
וגרגירי חומוס

רכיבים: 1 כוס חומוס 1/4 כוס שמן זית 3 י"ח בצל גדול פרוס 1 קג' בשר בקר - קוביות מלח ופלפל שחור 1 כפית כורכום 1/2 כפית פפריקה מתוקה 2 כוסות אורז
אופן הכנה: 1. משרים ללילה את החומוס במים, מסננים ושוטפים. 2. מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל הצדדים. 3. מוסיפים את החומוס, מתבלים מוסיפים מים כדי כיסוי ומביאים להרתחה. מבשלים 2.5 שעות על אש
קטנה ועד לריכוך הבשר. מחממים תנור ל 180 מעלות. הוסיפו את האורז ועוד מים רותחים לפי הצורך
(סה"כ עם כמות המים שנשארו בסיר בישול הבשר צרכים להיות 3 כוסות בערך).
מבשלים על אש קטנה עד שכל הנוזלים נספגים באורז ,מערבבים את התבשיל . 4. מעבירים לתנור ואופים 20 דקות ללא כיסוי. 5 מגישים חם.
מקור המתכון : בני סיידא
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
|