בשר על האש
בתחמיץ עגבניות ונענע התחמיץ פופולארי לכל סוגי הבשר לצלייה על האש
המרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר או עגל כל חלק שטוב למנגל. (סינטה, אנטריקות, אסדו ללא עצם וכ"ו) חתוכים לקוביות בנוניות.
לתחמיץ: 1 כוס שמן זית טרי מהעונה מיץ מלימון אחד 2 בצלים מגורדים בפומפה גסה 2 עלה דפנה שבורים 2 כפות נענע קצוצה 1 כף נענע יבשה מפוררת 2-3 עגבניות מקולפות, ללא המיץ והגרעינים, מגורדות בפומפה מלח פלפל שחור
אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי התחמיץ בקערה, ומשרים בהם את הבשר למשך 4 שעות במקרר, ושעתיים בחום החדר לפני הצלייה . משפדים את קוביות הבשר על שפודים וצולים בגריל פחמים. במטבח הערבי צולים את הבשר "על הדין דינו" (וול-דן)
מקור המתכון : גולשים
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש,
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
.jpg)
|