"פילפל מחשי"
פילפל ממולא
החומרים: 8 פלפלים מהזן הבהיר בגודל בנוני 2 כפות גדושות רסק עגבניות 1/2 כפית מלח 1 כפית פלפלת אדומה חריפה (פפריקה) 2 כפות שמן זית מים
למילוי: 400 גרם בשר בקר טחון 2 עגבניות מרוסקות 1 כוס אורז 1 כפית מלח 1/2 כפית בהרת
1 פלפל ירוק חריף קצוץ (לפי התעם)
אופן ההכנה: חותכים פתח בראש הפלפלים ויוצרים מכסה, ומנקים את הגרעינים. בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי ולשים עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים את הפלפלים עד ל 3/4 מגובהם, סוגרים ב"מיכסה" הפלפל, כשהפתח כלפי מעלה. (לבחור סיר שכמות הפלפלים יכנסו בעמידה ולא תהיה להם אפשרות ליפול). מערבבים בקערית 2 כוסות מים חמים עם הפלפלת האדומה, השמן, רסק העגבניות וחצי כפית מלח, מוסיפים מים עד לגובה הפלפלים (שהמים יחדרו גם לפלפלים) מבשלים באש נמוכה או בתנור 3 שעות. מגישים בצלחת את הפלפלים עם מעט רוטב
מקור המתכון: גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
.jpg)
|