קוסה מחשי אסלי
קישואים ממולאים
באורז ובשר

החומרים :
12 קישואים קטנים 1/2 1 כוס אורז סוגת פרסי קלאסי 200 גרם בשר כבש שמן טחון 2 בצלים גדולים קצוצים 2 שיני שום כתושות 1/3 כוס שמן זית מלח ופלפל שחור 4 כפות צנוברים קורט אגוז מוסקט 1/2 כפית קינמון
אופן הכנה: •שוטפים את הקישואים ומסירים את הקצה הירוק יותר.
בסכין קטנה או המכשיר המיועד לקישואים מרוקנים את תוכן הקישוא. •מטגנים את הבצל במעט שמן זית, מוסיפים את הבשר, השום והתבלינים ומטגנים אגב ערבוב
עד שהבשר מושחם •מטגנים מעט גם את הצנוברים. מסירים מהאש, מוסיפים את אורז סוגת פרסי קלאסי
ומערבבים היטב, מקפידים שהבשר יתפורר. •ממלאים את הקישואים בתערובת באופן רופף, מסדרים בסיר נמוך, אפשר ב- 2 שכבות.
מכסים במים ובשאר שמן הזית. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה ומגישים פושר.
נהוג להגיש עם רבעי לימון.
כמה כסף ובריאות ישארו לך בייד כל חודש,
כשתעבור לסגרייה האלקטרונית ?
|