מרק מלוכייה ירוקה נזיד סמיך ופופולרי בכל המגזרים, שמקורו במצרים
.jpg)

החומרים: 1 ק"ג עליי מלוכייה ירוקים וטריים קצוצים דק חלקי עוף (כנפיים, גרונות, עור וכו"...) 1 כף אבקת מרק עוף מלח 6 שיני שום כתוש 21/2 ליטר מים
אופן ההכנה: בסיר עם המים מכניסים את חלקי העוף ומבשלים כשעה, מסננים ושומרים את המרק (הנוזל) מכניסים את המלוכייה והשום למעבד מזון וקוצצים עד שמקבלים מחית קצוצה ירוקה. מוסיפים את המחית למרק ומוסיפים את אבקת המרק. מבשלים 10 דקות, טועמים ואם יש צורך מוסיפים מלח. מבשלים לעוד 15 דקות ומגישים חם.
יש שמכינים את מרק ממלוכייה יבשה ומפוררת אך הנזיד מעבד את המרקם הרירי שלו.
מגישים חם בתוספת אורז לבן .
הדפס דף זה !
מקור המתכון :
גולשים
קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
|