לבנה עם סאבנח/תרד

רכיבים: 1/2 ק"ג "סבנח" תרד ערבי או תרד טורקי 1/2 כוס נענע קצוצה 1 כוס בצל קצוץ קורט כורכום 1/4 ק"ג לבנה 50 גרם "פטה" (גבינת עזים קשה מלוחה) 50 גרם שמן זית
אופן ההכנה: קוצצים את התרד ומטגנים קלות בשמן זית במחבת חם מאוד, עד שהנוזלים מתאדים. מניחים בצד לקירור . מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הכורכום ומערבבים . מערבבים את הלבנה עם התרד המאודה ומוסיפים את הבצל המטוגן. מתבלים במלח ובפלפל שחור . מוסיפים שתי כפות נענע קצוצה ואת גבינת הפטה. מערבבים .
מגישים קר
המלצת הגשה :
בכלי הגשה, זורים מעל למנה, נענע קצוצה וטבעות בצל מטוגן.
מומלץ להגיש עם פיתה ערבית או לאפה לניגוב .
מקור המתקון: גולשים

.jpg)
|