x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
לבנה עם סאבנח/תרד
 

 
רכיבים:
1/2 ק"ג "סבנח" תרד ערבי או תרד טורקי
1/2 כוס נענע קצוצה
1 כוס בצל קצוץ
קורט כורכום
1/4 ק"ג לבנה
50 גרם "פטה" (גבינת עזים קשה מלוחה)
50 גרם שמן זית
 
אופן ההכנה:
קוצצים את התרד ומטגנים קלות בשמן זית במחבת חם מאוד, עד שהנוזלים מתאדים.
מניחים בצד לקירור .
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הכורכום ומערבבים .
מערבבים את הלבנה עם התרד המאודה ומוסיפים את הבצל המטוגן.
מתבלים במלח ובפלפל שחור .
מוסיפים שתי כפות נענע קצוצה ואת גבינת הפטה. מערבבים .
מגישים קר
 
המלצת הגשה :
בכלי הגשה, זורים מעל למנה, נענע קצוצה  וטבעות בצל מטוגן.
מומלץ להגיש עם פיתה ערבית או לאפה לניגוב .

 


הדפס דף זה !

מקור המתקון: גולשים


 

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה