x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

פ י ת ה 

הפיתה הרגילה ליום יום, אין בית ערבי שלא מכנים אותה.
 

החומרים ל- 20 פיתות :
2 קילו קמח
4 כוסות מים חמים
2 כפות שמרים
2 כפות מלח
קמח למשטח עבודה וציפוי הכדורים

אופן ההכנה:
ההכנה מערבבים יחד את הקמח , השמרים והמלח לשים את הבצק ומוסיפים
מים חמים,וממשיכים ללוש, עד שהבצק נהיה גמיש ולא דביק.
את הבצק המוכן לכסות עם בד מחמם למשך שעה, לטפיחה .
מחלקים את הבצק המוכן לאחר שטפח ל-20 כדורים שווים .
לכסות שוב עם בד מחמם למשך 20 דקות, לטפיחה .
טובלים כל כדור בקמח שהשארנו הצידה , ומרדדים לעיגול של 15-12 ס"מ .
לפי הגודל הרצוי, כמובן שעל חשבון ההיקף נפסיד מעובי פיתה.
מכניסים לתוך תנור חם , בעל גוף חימום עליון ותחתון,
ב-180 מעלות צלזיוס עד להשחמה ,
משאירים בתבנית פתוחה עד לקירור מושלם.

הדפס דף זה !
 
מקור המתכון : גולשים
 
                                   לעשן בכל מקום !
                          ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
 
לעשן במסעדה, בקניון ואפילו במטוס !
טאקו, סיגירה אלקטרונית ללא רעלים
וניקוטין , פשוט לעשן בכל מקום

http://www.tako.co.il
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה