x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !

בייגלה אפוי עם מלח/זעתר

הביגלה שהישתרש בכל הארץ אין קיסק שלא מציג אותו,
בציפוי של מלח,  או זעתר.
 
 
החומרים:
קילו קמח לבן
2 וחצי כוסות מים פושרים + רבע כוס.
2 כפיות גדושות מלח.
1 וחצי כפית סוכר
30 גר שמרים
ההכנה:
א. בקערית קטנה - ממיסים את השמרים ברבע כוס מים פושרים+הסוכר
    ומניחים לתפוח 10 דקות.
ב. בקערת המערבל -נותנים את הקמח, השמרים התוססים, ושתיים וחצי
    כוסות מים. מעבדים עם קרס הלישה במשך 10 דקות,
    במהירות איטית.
ג. מניחים את הבצק לתפוח כשעה. לאחר שעה "מוציאים לו את האויר"
    מוסיפים את המלח ולשים שוב.
ד. מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים בערך, ומכדררים כדורים. מניחים
    להם כ-5 דקות, ואז משחילים אצבע לאמצע הכדור ומנופפים בתנועת הולה
    הופ על האצבע. כך נוצר הביגלה בלי החיבור. מותחים את הכעך לגודל
    גדול, בערך שיבר קוטר.
ה. מכינים בצלחת עמוקה מים פושרים ובצלחת שניה שומשום. טובלים את
    הכעכים במים ומיד בשומשום.
ו. מניחים לתפוח כחצי שעה נוספת.
ז. אופים בתנור לוהט (250 מעלות) בין 10 ל-15 דקות. הצבע צריך להיות
    שזוף בהיר מאד

הדפס דף זה !

מקור המתכון : גולשים

                                   לעשן בכל מקום !
                          ולהיפטר מהתמכרות לסיגריות !
 
לעשן במסעדה, בקניון ואפילו במטוס !
טאקו, סיגירה אלקטרונית ללא רעלים
וניקוטין , פשוט לעשן בכל מקום

http://www.tako.co.il

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה