מישרה לבשר
על גריל פחמים
מישרה עגבניות ונענע לבשר על האש מישרה/תחמיץ פופולארי לכל סוגי הבשר לצלייה על האש
.jpg)
החומרים:
1 כוס שמן זית טרי מהעונה מיץ מלימון אחד 2 בצלים מגורדים בפומפה גסה 2 עלה דפנה שבורים 2 כפות נענע קצוצה 1 כף נענע יבשה מפוררת 2-3 עגבניות מקולפות, ללא המיץ והגרעינים, מגורדות בפומפה מלח פלפל שחור
אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי המישרה/התחמיץ בקערה, ומשרים בהם את הבשר
למשך 4 שעות במקרר, ושעתיים בחום החדר לפני הצלייה . משפדים את קוביות הבשר על שפודים וצולים בגריל פחמים
מקור מתכון : גולשים : נשלח ע"י מורד

|