פרחי דבורנית - משלוח פרחים לכפר סבא
מקבלת הזמנת פרחים לכפר סבא , הזמנת שוקולדים לכפר סבא , הזמנת סידור פרחים לכפר סבא
פרחים שולה - משלוחי פרחים לכפר סבא
מבצעת משלוח זר פרחים לכפר סבא , משלוח סלסלת ממתקים לכפר סבא , משלוח זר בלונים לכפר סבא
פרחים סביונים - הזמנת פרחים לכפר סבא
מבצעת משלוחי פרחים לכפר סבא , משלוחי בלונים לכפר סבא , משלוחי שוקולדים לכפר סבא
וכל שליחת פרחים לכפר סבא מגיע לכ"ס בל"נ בזמן לכפר סבא פרחים לכ"ס . הזמנות פרחים לכפר סבא מתקבלות יותר בחגים ובמועדי הקשורים לענף זה. לא מתבצע משלוח פרחים לכפר סבא בשבתות ובחגים. <כל המשלוחים לכפר סבא לא מתבצעים באופניים/אופנוע אלא ברכב ממוזג>. ניתן לראות זרי פרחים בכתובת משלוח סידור פרחים.
תהליך העיור של כפר־סבא הואץ החל מסוף שנות השישים, הבנייה הפכה צפופה ורבים מיוצאי גוש־דן עברו להתגורר בעיר. בין השאר היו גם כמה קבוצות מאורגנות גדולות שעברו להתיישב בכפר־סבא, ביניהן קבוצה של קצינים מחיל הים שהקימו את שכונת חיל הים. כפר־סבא השתתפה בקליטת העלייה מברית המועצות של תחילת שנות השבעים ואף הוקם בה מרכז קליטה. בשנת 1977 התגוררו בעיר 35,000 תושבים - כמעט כפול מ־19,000 התושבים שהתגוררו בה בעת שהוכרזה לעיר 15 שנה לפני־כן.
היה ברור שגידול בלתי מבוקר יגרום לצפיפות בלתי רצויה ואיבוד הצביון כעיר קטנה טובלת בירק. במטרה למנוע זאת, הכין אדריכל־העיר יוסף קולודני ב-1976 תוכנית מתאר מקומית שבה נעשה מאמץ להפריד בין הולכי הרגל לכלי הרכב באמצעות רשת של גנים; חלוקת העיר לרבעים; הטלת הגבלה על מספר הדירות לדונם; מעבר לבנייה מדורגת, בעלת גגות רעפים. כל זה במטרה מוצהרת שבשנת 2000 לא יעלה מספר תושביה של העיר על 85,000.
במסגרת התוכנית המכונה "התוכנית הרביעית" (שכן הייתה הפעם הרביעית בה הוכנה תוכנית מתאר לכפר־סבא), נבנה מרכז עירוני חדש בין הרחובות ארבל וכצנלסון שכלל את היכל התרבות ומרכז עסקים וביניהם חיברה ככר העיר. מרכז שני המיועד לחינוך וספורט הוקם לאורך רחוב בן יהודה וכלל את קריית החינוך, אולמות ספורט, מגרשי אתלטיקה והאצטדיון העירוני. החלטות נוספות שהתקבלו במסגרת התוכנית היו שבמרפסות הפתוחות של דירות המגורים ("מרפסות שמש") יהיו אדניות בנויות לפרחים ובבניינים המשלבים מגורים ומסחר חויבו הקבלנים לבנות אכסדרה עם קשתות לפני החנויות להגנה מפני גשם ושמש. דגש מיוחד הושם על הגנים הציבוריים. במסגרת התוכנית הופקעו שטחים והוקמה רשת נרחבת של גנים שנועדו להפריד בין הולכי הרגל לתחבורה. ניתן כיום לחצות את כפר־סבא בהליכה מצפון לדרום וממזרח למערב בכמה מסלולים בהם עוברים בגנים, פינות חמד ומגרשי שעשועים כשמדי פעם יש לחצות רחובות לרוחבם בלבד. על תכנון מחדש זה של העיר זכה קולודני בפרס רכטר לאדריכלות בשנת 1984.
הקירבה לעיר הערבית השכנה קלקיליה השפיעה על כפר־סבא לטוב ולרע. במשך שנים היו תושבי כפר־סבא נוהגים לבצע את קניותיהם בקלקיליה, מנהג שפסק עם פרוץ האינתיפאדה ב־1987, ומאז אין קשר בין שתי הערים. במלחמת המפרץ הייתה לקירבה זו השפעה חיובית - בניגוד למקומות אחרים, רוב תושבי כפר־סבא לא נטשו את העיר בשל האמונה כי העיראקים לא יכוונו טילים למקום כה קרוב לאוכלוסייה ערבית. לעומת זאת, באינתיפאדת אל אקצה, סבלה כפר־סבא מפיגועי התאבדות שבהם נרצחו חמישה תושבים.
בתחילת המאה 21 מצויה כפר־סבא בבעיה של שטחים לבנייה. כל עתודות הקרקע הגדולות נוצלו ועיריית כפר־סבא קבלה החלטה לנסות לצרף לתחומי העיר שטחים חקלאיים בצפון ובצפון מזרח כפר־סבא. בין היתר יעשה ניסיון לכלול בתחום כפר־סבא את מכללת "בית ברל" ולהפוך בכך לעיר אוניברסיטאית. במקביל, מגובשת בימים אלו "תוכנית אב אסטרטגית" לתכנון עירוני בכל תחומי החיים בעיר נחנך השלב הראשון (כ-90 דונמים) בפרויקט הפארק העירוני הנמצא ליד האיצדיון העירוני. גודלו הסופי יעמוד על כ-250 דונמים. בפארק משטחי דשא נרחבים, בריכה אקולוגית, מצפור, מגרש משחקים לילדים ופטנק, מגרש החלקה לגלגיליות, בית קפה ועוד.
|