בקערה שמים את המרגרינה, סוכר, מלח, ביצים, קקאו(רצוי לסנן) ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלב, הסודה לשתיה ותמציות הטעם ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
* הערה: העיסה דלילה מאוד
בתבנית שקעים מניחים מנג'טים ויוצקים עד לגובה של 3/4 מהמנג'ט, אופים בחום בינוני 170 מעלות כ 35 דק'.
לקרם: מכניסים לקלחת את המצרכים מלבד המרגרינה ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב מתמיד, כשהקרם נמס - מורידים מהאש ומוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד להמסה.
את הקרם יוצקים על העוגות כשהקרם חם והעוגות חמות.
|