x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
      
 
                   
                              img391/6155/animation497vo.gif
 
    דף הבית
    פורום
    מבחנים ועבודות
    מערכת שעות
    משחקים
    ימי ביקור ותיכונים
    מזל טוב!!!
    טיולים
    תקנון האתר
    בדיחות שבועיות
    תמונות מצחיקות
    סמיילים ואנימציות
    גליטרים
    שלטי גמאני
    מוזיקה
    פורום בקשות ופתרונות
    מתכונים טעימים!
    כל הסרטונים
    רקעים למחשב
    הידעת?
    תמונות חמודות
    המלצות סרטים!
    דברים לבצפר!
    אמרות חכמות
    חוקי מרפי
    דברים מגניבים
    סקר!!!
    שאלונים!!!
מתכונים טעימים:)                  
יש כאן מתכונים טובים
אם אחד המתכונים לא מצא חן בעינייך או אם את רוצה להמליץ על אחד שניסית ויצא מוצלח- פשוט תשאירי תגובה למטה, וככה תוכלי לעזור לכל מי שמלבטת האם כדאי לנסות את המתכון... 
ברד אבטיח
 5כוסות אבטיח
לימון סחוט
2כפיות סוכר
נענע
אופן ההכנה:
מרסקים את האבטיח במעבד מזון עד לקבלת מירקם אחיד. מוסיפים מיץ לימון וסוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס. מקפיאים למשך 5-4 שעות. מוציאים מהמקפיא ומרסקים במעבד מזון לרסק חלק או לשביבים (ברד). יוצקים לכוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.
(אפשר להקפיא במכונת גלידה.)
פשוט, קיצי וכמובן טעים...!!!!
פיצה

מתכון בצק בסיסי: (כ-4 פיצות אישיות)

- 350 מ"ל מים קרים

- 600 גרם קמח לבן בהיר

- 30 גרם שמרים יבשים

- 15 גרם מלח

- 40 מ"ל שמן זית

אופן הכנה:

·         מכניסים את כל הרכיבים פרט לשמן הזית למעבד מזון.

·         מפעילים על מהירות גבוהה למשך כ- 3 דקות, ולאחר מכן מורידים למהירות נמוכה.

·         ברגע שכל המסה מתגבשת ונראית אחידה, מזליפים באיטיות רבה את שמן הזית פנימה תוך כדי ערבוב.

·         נותנים למסה להתערבב ולהתגבש לתערובת אחידה וחלקה.

·         מוציאים את הבצק, מחלקים ל- 4 כדורים שווים, ומניחים על משטח מקומח כאשר כל הכדורים מכוסים בבד לח (אפשר מגבת).

·         נותנים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו (30-60 דקות).

 

להכנת רוטב העגבניות:

6 עגבניות בשלות קלופות ומרוסקות (או עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים גדולה).

·         שן שום, כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו-2 כפיות סוכר (להשלים תיבול לפי הטעם).

 

אופן הכנה:

·         להכניס למג'ימיקס הכול ולטחון למספר שניות.

·         לעצור ולטעום את מידת המלח והסוכר, ולהשלים תיבול.

·         ניתן להוסיף על פי העדפה: אורגנו, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס, וכדומה

 

 

אופן הכנת הפיצה:

·         מרדדים כדור בצק עם מערוך על משטח מקומח עד לקוטר של כ 30-35 ס"מ

·         מניחים את הבצק המרודד על תבנית אפייה, מורחים את הרוטב בנדיבות. ניתן להוסיף כדורי גבינת קפרזה על פי הטעם או גבינה צהובה.

·         מכניסים לתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה למשך 20 דקות.

·         ברגע שהבצק מקבל גוון חום זהוב הפיצה מוכנה.

בורקס גבינה
מרכיבים

קמח

50 גרם גבינה צהובה

50 גרם גבינה מלוחה

ביצה אחת

חבילת בצק עלים

2 כפות גרגירי שומשום

 

אופן ההכנה:

גררו את הגבינה הצהובה לתוך קערה בינונית.

הוסיפו לקערה את הגבינה המלוחה וכף קמח וערבבו היטב.

טרפו את הביצה בקערה קטנה והוסיפו כף אחת מהביצה לתערובת הגבינות.

חממו את התנור ל-200 מעלות.

רדדו את בצק על משטח וחלקו אותו ל-6 ריבועים שווים. שימו כפית מתערובת הגבינות במרכז הריבוע.

קפלו את ריבועי הבצק בצורה הבאה – אחזו בעדינות באחת הפינות וקפלו אותה לעבר הפינה הנגדית לה, כך שתקבלו משולש.

טבלו מברשת בשארית הביצה הטרופה ומרחו את הצד העליון של המשולשים.

פזרו שומשום על המשולשים (השומשום ייצמד לביצה שמרחתם).

על תבנית אפייה שימו נייר אפייה ועליו הניחו את הבורקסים.

אפו במשך 20 דקות עד שהבצק מזהיב והבורקסים תופחים מעט.

בתיאבון!

שייק אפרסק
חומרים
1כוס יוגורט מחלב פרה או מחלב עיזים
2-3 אפרסקים מגולענים ופרוסים
2\1 כפית תמצית וניל טבעי
דבש לפי הטעם
קורט קינמון
 לקישוט
עלי נענע טריים 
אופן ההכנה
1. שמים שתי כוסות גבוהות בפריזר עד שהן קרות לגמרי.

2. בינתיים, מכינים את השייק ע"י עירבול כל החומרים יחד במג'ימיקס. יוצקים לכוסות מקוררות ומקשטים בנענע
בראוניס
350 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ
225 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
2\1 1 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
4\1 כפית מלח
4 ביצים בטמפרטורת החדר
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
4\3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
כלים
תבנית מרובעת בגודל כ 25X25 ס"מ, משומנת ומקומחת
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס).

2. שמים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית, וממיסים מעל לסיר עם אדים (באן מארי).

3. מנפים ביחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

4. בקערת מערבל שמים את הביצים, הסוכר והווניל, ומקציפים במהירות

בינונית-גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
5. מורידים את המהירות לבינונית, יוצקים פנימה את תערובת השוקולד המומס, ומקציפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

6. במהירות נמוכה מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח, ומערבבים בקצרה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את האגוזים בעזרת מרית.

7. יוצקים את התערובת לתבנית. אופים כ 45-40 דקות עד ששולי העוגה
ניתקים מעט מהדפנות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
אופן ההגשה: חותכים את הבראוניס לריבועים בגודל 6 ס"מ כל אחד. כמנה אחרונה חותכים לריבועים יותר גדולים, ומגישים עם גלידה או קצפת ורוטב שוקולד חם 
 
 
 
 
            המתכונים האלה נלקחו מתוך מאגר המתכונים של   YNET
יש לך גם מתכון מוצלח? תוסיפי אותו או בתגובות כאן או בפורום בקשות ופתרונות ואם תזכי לתגובות טובות, תוכלי לזכות בגליטר!
 

מתכונים טעימים!
לא נמצאו הודעות
     
נושא ההודעה תגובות כותב ההודעה צפיות תאריך
דף : 1     1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |    >>8

               האתר של ח'8