רמה: 1 מתוך 3
זמן הכנה: 10-5 דקות
המצרכים:
2 חלבונים
3/4 כוס סוכר
5 כוסות תות שדה מרוסק
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות מיץ לימון
שמנת מתוקה
הכלים:
כוס מדידה
בלנדר
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקצף יציב,
ומוסיפים בהדרגה בבחישה ידנית את
מחית תות השדה, הוניל ומיץ הלימון.
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, ומקפלים
אל תערובת התות. מעבירים לתבנית, מכסים
בניילון ניצמד, ושומרים במקפיא
עד שהגלידה מתקשה
ובתאבון!
|