x
בניית אתרים בחינם
 
 
מדריך לריבועים מפוקסלים בשביל עדן:
 
האתר סגור:)
(כי לכל דבר טוב יש סוףD:)
 
 

חביתת אסף חביתה עם גבינה
לא ממש הבנתי למה קוראים
לחביתה ככה אבל לא משנה

רמה: 1 מתוך 3

זמן הכנה: פחות או יותר 5 דקות

המצרכים:

חמאה
ביצה
מלח וגבינה
ואפשר פילפל למי שרוצה

הכלים:

מחבת
מזלג מרית או משהו אחר
שאפשר להפוך איתו

אופן ההכנה:

לוקחים ביצה ופרוסת
גבינה מראש
מחממים את המחבת
במשך 30-20 שניות
לוקחים חתיכת חמאה (אפשר שמן)
וזורקים למחבת
 אחרי שהחמאה נמסה
שוברים את הביצה למחבת
מערבבים את הצהוב (חלמון)
ומיד זורקים את פרוסת
הגבינה על החביתה
ולוודא שהחביתה לא ברחה והיא
נמצאת מלוכדת מתחת לגבינה
אחרי זה להוסיף מלח ואם רוצים תבלינים
בודקים שהחביתה מוכנה רצוי
לא לטגן את החלק עם הגבינה
אפשר קצת לא הרבה כי
הגבינה תישרף ולא ירגישו את
המתיחות של הגבינה להגיש לצלחת
וזהו!!!

bon appetite!

(בתאבון)










 
מונה המבקרים בחסות Postool
^לא סופר כניסות חוזרות^
 
 גולשים באתר - שיווק באינטנרט
^כמה גולשים יש באתר^
 

פיקסלים
 
(לפי הא"ב)
חשוב להדגיש: אנחנו הכנו אותם!!
 
האתר
 
 
בשבילכם
 
 
עיתון
 
 






 
כל הזכויות שמורות
©לאתר קלמי אלא אם כן צוין אחרת
©