צ'וקו של בישול!♥♥ ![](http://www.2all.co.il/web/Sites/choco222/97102_(9).gif)
בא לך ברד??
וגם צ'וקו??
מתכון ראשון שוקו ברד♥:
להכנת 4 כוסות:
8 כפיות גדושות אבקת שוקו
מעט מים רותחים
3 כוסות קרח כתוש
2 כוסות חלב קר
שמים את קוביות הקר בבלנד וכותשים במהירות איטית, עד לקבלת קרח כתוש (לא פירורי ברד). ממיסים את אבקת השוקו במעט מים חמים. מוסיפים את כל המרכיבים לבלנדר וכותשים עד לקבלת שוקו ברד.
מגישים מייד. בימי קיץ חמים במיוחד מומלץ לקרר את הכוסות מראש במקרר או בפריזר.
בא לך מוס??
וגם שוקולד??
מתכון שני מוס שוקולד♥:
המצרכים: 4 ביצים 1 שמנת מתוקה 150-200 גרם שוקולד מריר פשוט
אופן ההכנה: להפריד את הביצים, להקציף החלבונים, להמס השוקולד בסיר אחד בתוך סיר או מחבת אחר מלא מים(באן מארי), לאחר שהשוקולד נמס - מערבבים החלמונים עם השוקולד. לאחר ערבוב טוב, להכניס את החלבון המוקצף ולערבב היטב. לעשות קצפת, ולערבב היטב עם תערובת השוקולד. לשפוך לכלי הגשה, להניח במקרר ל24- שעות ולאכול בתאבון.
בא לך בראו??
וגם ניז??
מתכון שלישי בראוניז♥:
2 כוסות סוכר
2/3 כוס קקאו
1 כף תמצית וניל
1 חבילה מרגרינה רכה
4 ביצים שלמות
1/4 1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 חבילה שוקולד מריר חתוך לחתיכות קטנות
ניתן ומומלץ להוסיף עוד שוקולד מכל הסוגים והצבעים, אגוזים ושאר הפתעות.
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הסוכר והקקאו, מוסיפים את תמצית הוניל והמרגרינה וממשיכים לערבב עד שהתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים קמח ואבקת אפיה, מערבבים היטב, מוסיפים את השוקולד, האגוזים וההפתעות ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20-30 דקות או עד שקיסם שננעץ בלב העוגה יוצא כמעט יבש (אבל לא יבש מדי!!) מקררים ופורסים לקוביות (או אוכלים בכפית) בתיאבון!
200 גרם שוקולד יכול להחליף את הקקאו
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה.
מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, החלב, הקקאו, המרגרינה ושתי כוסות וחצי מהסוכר בתוך כלי עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את הביצים יחד עם שארית הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
מערבבים את הקצף לתוך התערובת.
שמים את התערובת הסופית בתבניות משומנות ואופים את העוגה.