מפלי השוקולד מהווים מוקד ליצירתיות גסטרונומית בלתי נדלית,
ומיטב השפים ידעו להציע ולהמליץ על שילובים חדשניים ומרעננים
של המוצרים השונים אותם ניתן לקבל. על מנת לשלב היטב את
מפלי השוקולד באירוע, יש להביא מספר גורמים בחשבון, בין היתר
את התפריט, אתר האירוע, הרכב המוזמנים ועוד...
אנחנויודעים להציע מגוון של שילובים
המיועדים ליצור הרמוניה בין מפלי השוקולד לאירוע כולו.
קיים מגוון גדול של מוצרי הבסיס שניתן לצפות אותם בשוקולד.
באופן כללי, ניתן למנות ארבע קבוצות עיקריות:
א. פירות (תות, מלון, תפוח, ליצ'י, אנונה, פרי הדר, אפרסק ועוד ועוד ...)
ב. מתוקים (מרשמלו, עוגות עוגיות ועוד...)
ג. גבינות (כולל גבינות מפתיעות בעלות טעם מנוגד היוצר קונטרס מעניין)
ד. אחרים (כאן ניתן למנות שורה ארוכה ומשוגעת של שילובים מקוריים ויחודיים).
מגוון המוצרים הפוטנציאלי מסייע לשלב את מפלי השוקולד,
כמעט בכל ארוע ותוך התאמה ספציפית לזמן ולמקום.