x
בניית אתרים בחינם

 הבלוג של ויה VIA אירועים

גן אירועים, אולם אירועים, מרכז כנסים עסקיים נס ציונה

אוכל, קדימה אוכל – הטרנדים החמים בקייטרינג לאירועים

 

אחרי שבחרתם מקום ושריינתם אולם אירועים בראשון לציון, הדבר החשוב ביותר הבא הוא כמובן, זאת כולם יודעים, האוכל. אז מה הטרנדים הלוהטים בשנים האחרונות בתחום הקייטרינג לאירועים שכדאי לאמץ?

 

כשאתם מתכננים אירוע ובפרט חתונה, כל פרט ופרט הוא חשוב מאין כמוהו: שמלת החתונה, העיצוב, אם תהיה או לא תהיה עמדת מגנטים, האם ללכת על אולם אירועים בראשון לציון או גן אירועים בנס ציונה, איזה צלם בוחרים, ועם איזה שיר נכנסים לחופה. נדמה שאי אפשר לזלזל בחשיבותו של אף אספקט כדי ליצור את האירוע המושלם.

 

אבל עם יד על הלב, אתם יודעים מה הדבר שישראלים הכי מדברים עליו אחרי כל אירוע וחתונה: האוכל.

 

בעבר היה אפשר לרגש את הקהל עם אוכל פשוט וטוב, אולם הפריחה הקולינרית של השנים האחרונות והטירוף סביב ריאליטי שף בטלוויזיה, היום כבר צריך הרבה יותר מרבע עוף עשוי כהלכה. אי לכך ריכזנו כאן כמה טרנדים שהפכו פופולריים בשנים האחרונות, שאולי יתנו לכם כיוון לקראת ביצוע הבחירה החשובה ביותר עבור האירוע שלכם.


 

דוכני אוכל

 

כפי שאנו רואים בטלוויזיה בשנים האחרונות בשלל תוכניות ריאלי, עבודת הבישול היא הצגה של ממש. לכן אפשר להוציאה מן המטבח ולהביא ממש אל לב העניינים במרכז אולם האירועים בראשון לציון, בדמות דוכני אוכל (מה שמשיק גם לטרנד אוכל הרחוב הפופולרי) ועמדות בהגשה פרונטלית. המנות יכולות להיות מגוונות ולשלב מגוון מטבחים שונים כדי לענות על כל הטעמים – מסו-שף בעמדת סושי, דרך אופה שמכין פוקאצ'ות שגם הילדים הבררניים יאהבו וכלה בגריל פתוח או טאקו מקסיקני בהרכבה על פי בחירה אישית.

 

עוד טרנד שלוקח את דוכני האוכל צעד נוסף קדימה: הפוד-טראק. אוכל היישר מהרכב, אם זה הגשה על גבי מכוניות וינטז' או אוטו גלידה שעומד לשירותם של האורחים בתום הארוחה והופך גם אולם אירועים בראשון לציון לסצנת ילדות מאושרת.

 

מזון שף מול קומפורט פוד

 

מצד אחד, אולמות אירועים רבים יציעו מטבח שף אנין טעם, בו כל צלחת נראית כיצירת אמנות – טרנד חזק שהולך יד ביד עם הנהירה למסעדות השפים והמודעות הקולינרית המתגברת של השנים האחרונות. מנגד, יש גם יותר ויותר קריצה דווקא אל המזון המנחם, המוכר והאהוב, גם אם זהו מטופל ביד אמן: פלאפל או סחלב חם, אבל בגישה לגמרי שונה.

 

חתונה טבעונית

 

הטרנד הטבעוני ההולך ומתחזק בשנים האחרונות בישראל הגיע גם לתחום האירועים. אם בעבר זוג טבעוני התפשר על קייטרינג שלא יציע הרבה מנות שיוכל הוא עצמו לצרוך, כיום זוגות טבעוניים רבים דורשים מכל אולם אירועים בראשון לציון עד נתניה לספק קייטרינג המותאם לעקרונותיהם.

 

אם בעבר היה קשה למצוא אופציה טבעונית, כיום מקומות רבים מציעים אותה בדמות תפריט מלא ומגוון, ממנות פתיחה מיוחדות ועד קינוחים מותאמים – צריך רק לשאול, ואולם אולם האירועים שבחרתם בראשון לציון אכן מספק אלטרנטיבה טבעונית מלאה לתפריט הרגיל שלו.

 

ומכאן, להיפך המוחלט

 

לצד הטבעונות, טרנד חזק שהולך היום הוא לקחת את החתונה הבשרית רחוק יותר, עם גריל פעיל או אסאדו הגלוי לעיני האורחים במרכז אולם האירועים בראשון לציון, המוציא נתחים מובחרים היישר אל הצלחת – הכי טרי, הכי איכותי.

 

מה שותים?

 

קוקטיילים הם המילה החמה בתחום הבר. צבעוניים יותר, מגוונים יותר, מיוחדים יותר. יש מי שאפילו מתאם את צבעי הקוקטיילים המוצעים עם צבעי העיצוב הנבחר העוטף את אולם האירועים. אפשר גם לבחור במגוון קוקטיילים צבעוניים ומתוקים יותר לסיום הארוחה, על בסיס פירות טרופיים מכל גווני הקשת.  

 

logo בניית אתרים בחינם