תהליך ההכנה :
1. בעזרת מבוגר שמים כף חמאה במחבת ומחכים שתימס מעט .
2. בעזרת מבוגר מכניסים את הבננה למחבת ומפזרים עליה כף סוכר . לאחר כ-2 דקות הופכים את הבננה .
3. בעזרת מבוגר מוציאים את הבננה מהמחבת ומניחים על צלחת. מצננים .
4. חותכים את הבננה לאורכה .
5. בתוך הבננה מסדרים בשורה את כדורי הגלידה בטעמים שבחרתם .
6. מוסיפים מעל סירופ שוקולד ובתאבון !
טיפ : ניתן להוסיף כל תוספת שרוצים: קצפת , מייפל , סוכריות , אגוזים , קרמל וכו' .