תהליך ההכנה :
1. לתוך קערת המיקסר מכניסים את השמנת המתוקה, הסוכר ואינסטנט פודינג וניל .
2. בעזרת מבוגר מפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה ומקציפים לקצף יציב .
3. מעבירים את הקצפת היציבה לשק זילוף ועושים חור גדול יחסית .
4. מסדרים את העוגיות על מגש ומעל כל עוגייה מזלפים את הקצפת לגובה.
5. מעבירים את המגש למקפיא ובינתיים מכינים את הציפוי :
6. בעזרת מבוגר ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד שנמס לגמרי, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב .
7. מוציאים את הקרמבו מהמקפיא ובזהירות שופכים על כל אחד שוקולד כך שיכסה את הקצפת .
8. שומרים במקרר ובתאבון !