תהליך ההכנה :
1. שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות ושמים בקערה .
2. מוסיפים את החמאה לקערה , מומלץ לחתוך אותה לפני לחתיכות .
3. מוסיפים את הסוכר והמים .
4. מכניסים למיקרו לדקה- דקה וחצי .
5. תוציאו את הקערה ותערבבו טוב טוב עם כף העץ עד שתקבלו בלילה .
טיפ : אם הבלילה נוזלית מדי אני ממליצה להוסיף מעט קוביות שוקולד ולחמם שוב .
6. הוסיפו את הקורנפלקס לקערה עם הבלילה ותערבבו טוב טוב עד שלא יראו קורנפלקס וזכרו לא למעוך אותו.
7. קחו כמות קטנה ביד כל פעם והכניסו למנג'טים - כמו כדור שוקולד.
8. הכניסו למקרר לשעתיים ובתאבון!