x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
                                                                  

   |/\/\| אודות |/\/\|    |/\/\| פורום |/\/\|    |/\/\| צור קשר |/\/\|    |/\/\| חנויות |/\/\|
 
    ◆כתר תימן◆
    ◆מאכלים◆
    ◆תורה◆
    ◆נביאים◆
    ◆כתובים◆
    ◆הסטוריה◆
    ◆אתרים נוספים◆
    ◆ספורים◆
    ◆מחקרים◆
    ◆תמונות◆
    ◆פרשת השבוע◆
    ◆מושגים◆


לחוח

 

חומרים:

כף מלח

עשר כוסות מים פושרים

 קילו קמח דורה או קמח דוחן או שילוב

חופן כמירה [מחמצת, שאור], [לא חובה]

 

הכנה:

*אם לא משתמשים בכמירה ההכנה אותו הדבר רק שמחמיצים את העיסה יום יומים תלוי במזג האויר.

 לשים בקערה את הקמח והמלח.

 להוסיף חצי מכמות המים וללוש בו זמנית עד שיש עיסה דביקה.

להוסיף את הכמירה וללוש עד שהיא נבלעת.

לכסות את הקערה ולהחמיץ את הבצק עד שיש בועות.

להוסיף את שאר המים לערבב ולכסות לשעה שעתים.

לצקת מהעיסה לטאבון או גריל או מחבת וכשמופעים חורים ולמעלה התרקמה העיסה מכסים דקה.

להוציא ולשים על בד וכך עם כולם.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   


 כל הזכויות שמורות על פי דין תורתינו הקדושה ולהבדיל על פי החוק הבינלאומי 
©