x
בניית אתרים בחינם
עיצוב לסגירה ע"י ליזה 1.8.13

סגור
למה?-
זאת כאן ליזה שכותבת ש...האתר סגור,
אפחד לא נרשם טוב נרשמים אבל קצת

גם אנחנו חייבים להמקד בלימודים
גם אפחד לא מדעדכן [מהמנהלות]
פשוט אין טעם להמשיך 
האתר הזה פאקינג לא מדעדכן כבר
חיפשנו מנהלות נה בחיים לא פותחת עוד אתר! 

נשבר לי טואול בכלל הלך קפוט מלא פורשים בגללו
אז ביי טואול לנצח הפורום נשאיר לחצו על הפורום 
תדברו לא אכפט זה רק לדיבורים טוב
אז ביייי טואול לתמיד אה כן ואני משנה סיסמא
מיכאל לא מגיע לך לנהל פה את מסננת אותי 
כאילו אוויר!! אני משנה סיסמא ואין להעתיק כלום!
הינה הפורום-
פורום
חלק מתכונים 
הכל ע"י ליזה

עוגת מיץ תפוזים גבינה וצימוקים
 המצרכים:
50 גרם צימוקים
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
4 ביצים
מעט מלח
4 כפות סוכר
1 תמצית וניל
1 קופסאת גבינה לבנה 5%
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה:
1.מחממים את התנור ל180 מעלות.
2.שמים בקערית את הצימוקים ומיץ התפוזים
בשביל שהצימוקים יכוסו במיץ ומניחים בצד.
3.מערבלים בקערה חלבונים ומלח,
ומתחילים להקציף במהירות ולהוסיף סוכר ,תמצית וניל,
מערבלים ומוסיפים גבינה וקמח,
מוסיפים אבקת אפייה ושמן.
4.מוציאים מקערת הצימוקים כפות מהצימוקים ושומרים בצד.
5.מוסיפים לקערת המערבל את שאר הצימוקים והמיץ
וממשיכים לערבל עד שמקבלת עיסה אחידה.
6.יוצקים את העיסה לתבנית ומפזרים מעל את הצימוקים שנשמרו בצד.
 
כדורי שוקולד
 מצרכים:
-250 גרם בסקוויטים
-עד 100 גרם חמאה (עדיף מומסת!!)
-12 כפות סוכר

-6 כפות קקאו

-8 כפות חלב (שזה יוצא בערך חצי כוס)

-כפית תמצית וניל

-פירורי קוקוס\סוכריות לקישוט עוגה  

אופן הכנה: 

לוקחים את הבסקוויטים ומפוררים אותם .לא משנה איך העיקר שהתפוררו , הדרך הכי קלה זה להכניס אותן לשקית ולדפוק אותם בקיר.

ושמים בקערה 
שופכים את הקקאו והסוכר לקערה ומערבבים מוסיפים את החמאה החלב והתמצית ווניל ומערבבים , לקבלת תערובת אחיד הלוקחים צלחת ושופכים עלייה את הקוקוס (או הסוכריות) עושים כדורי שוקולד קטנים ומגלגלים אותם בקוקוס עד שתיגמר התערובת (: תוספות :) אפשר לשים סוכריות ציבוניות,סוכריות כאלה השחורות,קוקוס וכ'ו
 

עוגת שוקולד

אופן ההכנה -
בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל החומרים ,
עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים D:

אחרי זה מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.

שופכים לתבנית 26
או לסיר פלא (קיצור תבנית עגולה)
ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה 3:

ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
כמה אופציות לציפוי:
כוס נס קפה - שתי כפות נס קפה ומים חמים 
כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה P:

או ציפוי שוקולד
להמיס שוקולד בסיר ולצפות את העוגה.

לשאלות תגידו לי (: כי אני ניסיתי את העוגה והיא יצאה מושלמת!!

 
פאנקייק
מצרכים -
+ 2 ביצים
+ כוס חלב
+ 70 גרם חמאה מומסת
+ 2 כפיות אבקת אפיה
+ רבע כוס סוכר
+ אחת וחצי כוסות קמח

אופן ההכנה -

שופכים לקערה את הקמח , המלח ואבקת האפיה . 
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החמאה המומסת והחלק . 
יוצרים גומה בתערובת הקמח ושופכים לתוכה את הבלילה .  עכשיו מערבבים
בעזרת מטריפה או מזלג עד לקבלת תערובת אחידה ..
משמנים את המחבת בחמאה .  כמות של כחצי מצקת מהבלילה לכל פנקייק . 
מטגנים על אש בינונית עד שמופיעות בועות על פניו של הפנקייק . 
הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה . חוזרים לשלב 7 עד גמר הבלילה. 
וזהו , יוצא ממש טעים ! ;]]
 
סופלה שוקולד
מרכיבים:

-2 חבילות שוקולד מריר
-חצי חבילת מרגרינה
-3 ביצים
-2 כפות קמח
-חצי כוס סוכר
-אבקת סוכר [לא חובה]

אופן ההכנה:

1. לערבב את הביצים, הקמח והסוכר ביחד.
2. לבשל את השוקולד והמרגרינה באש.
3. אחרי שהשוקולד מוכן מערבבים את הכול ביחד לתערובת אחידה
4. לשים את התערובת בתבניות קטנות ולשים ל10 דקות בתנור, צריך לעקוב אחר האפיה
כי לעיתים היא לוקחת פחות מ-10 דקות.
5. אחרי שהסופלה מוכן מפזרים עליו את אבקת הסוכר ואוכלים, בתאבון ^_^
 
 
 
                         

י