אופן ההכנה -
תחילה שופכים לקערה את הריצ' ואת הפודינג ומערבבים במיקסר עד לקבלת תערובת מוקצפת
לאחר קבלת התערובת "מרצפים" - לוקחים תבנית עם שוליים גבוהים (לא נמוכה)
מכינים קערה קטנה ושמים בה שליש מים
ומוסיפים מעט נס \ שוקלית [מערבבים] .
לוקחים את חבילת הבסקוויטים ושמים שכבה של בסקוויטים -
טובלים בסקוויט, טובלים אותו בקערה עם המים שהרגע הכנתם עד שהוא יתרטב ויתרכך טיפה ..
ואז שמים בתבנית [ככה בסקוויט בסקוויט עד שמקבלים "ריצוץ של בסקוויטים ]
לאחר מכן מורחים שכבה בעובי 1 סמ´ של הקרם ושוב, שמים בסקוויטים ושוב שמים קצפת ..
לאחר מכן שמים שכבת קצפת ועליה מפזרים את הסוכריות. מקררים ואוכלים בכיף ! אפשר גם להכפיל את כמות המצרכים לקבלת עוגה גדולה יותר |