אופן ההכנה-
מחממים את התנור לחום גבוה (180-200מעלות)
משמנים את התבנית או את הקערית. ממלאים סיר במים עד למחציתו, מביאים
לרתיחה ומניחים מעליו סיר נוסף ובו השוקולד והחמאה.
מחממים עד שהם נמסים ונוצר קרם חלק. מסירים מהכיריים. מערבבים בקערה את הסוכר ואת הקמח.
שמים את הביצים בקערת המערבל ומקציפים
עד שמתקבל קרם תפוח. מוסיפים
פנימה את תערובת הקמח והסוכר וממשיכים
להקציף עוד דקה, עד שכל הגושים נעלמים
ונוצרת עיסה אחידה.
מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים
בתנועות קיפול עדינה, לעיסה אחידה. יוצקים לקערות ואופים כ-12 דקות,
או עד שהקצוות מתייצבים והמרכז עדין רך מאוד
כאשר נועצים בקיסם. ועם רוצים מקשטים\מצפים את העוגה עם הקצפת.(שנשארה). |