1. מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד שנוצרת עיסה חלקה ונוזלית.
יוצקים רבע מהכמות למחבת טפלון מחוממת בקוטר 15 ס"מ, ומטגנים משני הצדדים. מטגנים כך ארבע חביתיות.
2. בוחשים את הגבינה עם האשל (אפשר להוסיף אבקת תחליף סוכר).
מבשלים את התותים בכף מרגרינה וכף סוכר ומועכים אותם תוך כדי בישול - כשלוש דקות.
מוסיפים את הליקר, ממלאים את הבלינצ'ס בתערובת הגבינה, מגלגלים אותם ויוצקים מעליהם את רוטב התותים.
ארבעה בלינצ'ס, 100 קלוריות לאחד.