x
בניית אתרים בחינם
 
 
 
 
 
 

כנסוו -
האתר החדש שלי (:
מקווה מאוד שאהבתם , ותגללשוו בוו .. תהנוו 3>
 
 
 
 

 

 

 

  
 
 
 ראשי D:
 
 מפעלים .
מפעל הזמנות - פתוח
 
 שונות ><
 
 פ . האתר
 
 תחרויות
 
 צ'אט D;
 
 
 
  
^ לא לקלל \ להספאים \ להציף ^
  
 קרדיט
לקחתם ת'מבנה דף הבית של מותק ?!
סבבה שימו את זה באתר שלכםם
מבנה דף הבית נלקח מאתר ?!?!
תודה רבהה (:
 
 
 
 

חזה ברווז בצ'אטני תפוחים ובלסמי =]
 
 
 תמונה -
מצרכים :
2 חזות ברווז
2 תפוחים גרנד-סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות
חצי כפית צ'ילי חריף פרוס- כמות על פי הטעם
3-4 שיני שום פרוסות
2 כפות גולדן סירופ
כף חומץ בלסמי
פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זית
 
אופן ההכנה:
 
1. מנקים את חזה האווז מעודפי השומן וחורצים ריבועים על השומן.

2. דואגים לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.

3. מחממים מחבת, מתבלים את חזה האווז במלח ים ופלפל שחור גרוס, מניחים את חזה האווז על צד השומן במחבת למשך 3-4 דקות ומעבירים לתנור עם השומן למעלה לעוד 8-10 דקות.

4. בינתיים מכינים באותה המחבת את הצ'אטני: נקפיץ את השום וכמות צ'ילי חריף לפי הטעם, נוסיף את התפוחים ונקפיץ יחד כשתי דקות, נוסיף מלח, פלפל , גולדן סירופ וחומץ בלסמי.

5. נוציא את חזה הברווז מהתנור נפרוס ונמזוג את הרוטב .

6. מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.
 
בתיאבון ( ;
       

עיצוב המתכון ?! ע"י צוות מותק
הסדר ?! ע"י צוות מותק
* ככה שלא להעתיק כלום כן : ) ? *
 
 
 
 
 
 
 
 
כול הזכויות לתכנים ולחומרים שמורות לאתר מותק בלבד !
אלא עם כן צוין אחרת . אין לקחת או להעתיק חומר המקורי לבעל האתר !
כול הזכויות שמורות ל - www.2all.co.il/web/Sites/motek5 © 2009 | טואול .
 
 
 
 
 
   
לוח המטלות של מותק
 
  פרסים (;
 
נעמה - פסס
מעיין - מוניב ^^

 הזמנות D: 
 
 מיכל - אין אתר
גפן אתר כ"מ

 מבצעים ?!
 
נעמה - פס .
 
 
  מבצעים
מבצע 1
מבצע 2
מבצע 3
מבצע 4
מבצע 5
מבצע 6
מבצע 7
מבצע 8
מבצע 9
מבצע 10
 
 מקרא (:

מוכן
יוכן בקרוב
בהכנה כעת
לפרט
לפרט מחדש
להקפיץ
מוכן חלקית
עבר זמן הפירוט, ולא פירטת!

במידה ופרס לא מוכן תוך 3 ימים ? הקפיצצו את הפפירוט DD:
 
 
 בקשות 3 .
- מדריך לצ'אט - מעיין

אנחנו נשתדל לבצע ת'בקשות שלכם במהרה DD:
תהנוו 3>
 
 
 קרדיט

לקחתם ת'רעיון של..
הלוח השמאלי?! בכיף
שימו קדיט מקושר באתרכם :

 עיצוב סרגל השמאלי
נלקח מאתר ?!