מצרכים :
1 פילה נקי של אמנון
למצע הירקות:
50 גרם פלפלים בצבעים
20 גרם קישואים
20 גרם חצילים
15 גרם עגבניות
1 כוס עשבי תיבול לפי הטעם
2 כפות יין לבן (יבש או חצי יבש)
1/4 כוס טחינה גולמית
מעט חלמון ביצה
מעט שמן זית
אופן ההכנה :
1. מאדים בשמן זית ירקות ועשבי תיבול, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
2. מוסיפים יין ומערבבים כ-30 שניות.
3. מערבבים בקערה טחינה עם הנוזלים שהצטברו במחבת מהיין והירקות, מוסיפים חלמון ומתקנים תיבול.
4. מסדרים בתבנית את הירקות כמצע, מניחים את פילה הדג ויוצקים עליו טחינה.
5. מקרימים בחום עליון או בגריל בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלסיוס למשך כ-10 דקות.
בתיאבון ( ;