מצרכים :
חומרים
400 גרם פילה אמנון
200 גרם בצק עלים
1 צרור עלי בזיליקום קצוץ
150 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
100 גרם בצל ירוק קצוץ
1 כפית שום כתוש
מעט שמן זית
אופן ההכנה :
1. מחממים במחבת שמן זית ומקפיצים את הפטריות. מוסיפים את הבזיליקום והבצל הירוק. מוסיפים מלח, פלפל ושום כתוש.
2. מהבצק מכינים רשת חוטים (שתי וערב).
3. מניחים את הפילה על משטח עבודה, יוצקים את המילוי על הפילה ועוטפים ברשת הבצק.
4. מניחים על נייר אפיה בתבנית אפיה משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-20 דקות.
בתיאבון ( ;