מצרכים :
100 גרם עדשים שחורות
250 גרם דג מוסר
1 פלפל אדום קצוץ דק
1 בצל קצוץ דק
1 כף חומץ שרי
1 ענף פטרוזיליה קצוץ
1 בצל ירוק קצוץ דק
אופן ההכנה :
1. מבשלים את העדשים השחורות במים עד לריכוך.
2. מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים קלות את הפלפל והבצל.
3. מוסיפים עדשים, חומץ שרי, מלח ופלפל, פטרוזיליה ובצל ירוק.
4. מניחים מעל את המוסר, סוגרים בנייר כסף את המחבת ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות, ל-10 דקות.
בתיאבון ( ;